reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
wczoraj nareszcie udało mi się kupić kubek z rurką z którego nie cieknie You are viewing the following product: Explora Active Straw Bidon Pstryczek
no i zabawką miesiąca stał się bąk ,normalnie nie wypuszczał go wczoraj z rąk , nawet razem kręciliśmy :) , a dzisiaj rano jak tylko wyszliśmy z sypialni to go złapał i znowu miałam go na jakiś czas z głowy :) , kupiłam jeszcze skarpeto-kapcie bo stare robiły się ciasne
jutro chyba znowu pójdę bo w cubusie przeceny na kurtki ;)

Aniula i jak kubek, Kubuś pije z niego? Myślałam właśnie o nim.

Anawawka buciki fajniusie. Szkoda, że dla chłopców jest mały wybór...

Aza powiem ci że kubek jest super ,nie cieknie z niego no i do tego faktycznie utrzymuje delikatnie temp napoju :) , no i Kuba pije tylko z niego stawiam kubek na stole i jak chce mu się pić to podchodzi i sam pije ,a jak mu daje normalny niekapek to przychodzi z nim do mnie i go poję ;)

a ja dzisiaj poprosilam kolezanke, zeby mi zamowila kilka par bodow na allegro (jak juz pisalam mam mega fiola na punkcie body z napisami:)|, mamy juz ich kilkanascie par plus zwykle body ale tak mi sie podobaja, ze nie moglam sie oprzec, Maz tylko mowi po co nastepne jak jeszcze polowa a metkami ale sa slodkie), oto one:

BODY długi rękaw z NAPISAMI ~ 98 ~ DUŻO WZORÓW (1462418412) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
chce numery 19, 36, 56 i 74
niektóre naprawdę super

mama sa super;) musze sie zastanowic ;) czlowiek demolka tez fajny napis;)
my juz mam body z napisam "maly terrorysta", "w domu szefem jestem ja" a czarne mamy z napisem: "Ale ze mnie Ciacho";), chociaz ja najbardziej lubie napisy typu- syneczek mamuni, kocham mamusie itp. A ostatnio jak bylam w Polsce to kupilam " z rodzicami wszystko sie udaje" i "strzele tacie gola";)
jak mam zamiar leciec do Polski a ktos chce cos kupic Mlodemu to juz sie mnie nie pytaja co? ubranko czy zabawke? tylko slysze: " a czy ma juz koszulke lub body z napisem...?":)

reklama
Do góry