reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny nie widziałyście gdzieś takich krzesełek do karmienia lali skłądanych ?
Ali by się bardzo przydało, bo ciągle lale karmi i nie mak jej wygodnie posadzić.

Znalazłam taki śliczny zestaw, ale wózeczek mamy, a kojec tak średnio potrzebny.. Samego krzesełka nie ma niestety :(

reklama
Cleo - ta dopiero w koszta rodziców wciągnie;-)
A na serio nie widziałam fajnej, taniej lali z nocniczkiem - każda powyżej 100.

u mnie byla wyprzedaz bobasów ale nie wiem czy sikały wiem ze jak sie naciskało to płakały były po 30 zł fajne ale mi to po co ??

a Igiemu kupiłam dzis rajtuzy w biedronce po ok 9 zł ze spidermenem :-)

ja nie lubie rajtuzów z biedronki bo sa malo elastyczne, wole z lidla

Śmeecie się, mój mąz już kuzyki pony i pet shopy ogląda bo "musi być potem na bieżąco" :happy:

Chciałam kupic taka lalkę, bo moze Michaś by zechciał ją naśladować. Widziaładzisiaj na allegro taką agatkę

LALKA AGATKA Z NOCNIKIEM, PIJE I SIUSIA -INTERKOBO (2082424726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze taką
SIMBA Siusiająca LALKA New Born Baby BOBAS +Nocnik (2084926467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiam się na jakiej zasadzie to działa, żeby spelniło swoją rolę

Ilonka nie są takie złe te rajti.kupiłam na 104 a one jakie wielkie hehe.maja bawełny ponad 70 % ale grube nie sa jakoś.lata po domu i sie cieszy.

a po co Michasiowi lala:-D

reklama
ja nie lubie rajtuzów z biedronki bo sa malo elastyczne, wole z lidla

Śmeecie się, mój mąz już kuzyki pony i pet shopy ogląda bo "musi być potem na bieżąco" :happy:

Chciałam kupic taka lalkę, bo moze Michaś by zechciał ją naśladować. Widziaładzisiaj na allegro taką agatkę

LALKA AGATKA Z NOCNIKIEM, PIJE I SIUSIA -INTERKOBO (2082424726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze taką
SIMBA Siusiająca LALKA New Born Baby BOBAS +Nocnik (2084926467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiam się na jakiej zasadzie to działa, żeby spelniło swoją rolę

kochana moje dziecię starsze posiada taką
BABY BORN Zest. Mag. Karmienie ubranko (2078249551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i działa to na zasadzie że jak dajesz lali pić to ona w środku ma taką rurkę i przelatuje to przez nią, kupa na tej samej zasadzie ;-)
jest chłopczyk i dziewczynka ale działają chyba tak samo

Do góry