reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kupiłam tez lampkę do kontaktu w biedronce.Będe mogła przy normalnym świetle czytać w łóżeczku;-)Fajna:tak:i w ciucholu oczywiście kilka ubranek.[/QUOTE]

No właśnie dziś się zastanawiałam czy kupić i czy nie będzie się psuła:tak:
GOSIULEK widzę że nie tylko ja w szmatkach kupuję:rofl2:ale ja to już mam chorobę bo jak tylko na zakupy wychodzę to szmatek nigdy nie ominę :tak: i przez to moje dzieciaki prawie nic nie mają ze zwykłego sklepu :tak:ale mówię wam takie cuda wynajduję że chej więc jakby któraś coś konkretnego chciała i nie drogo( czytaj od 1-10 zł)to pisać.:-)

reklama
Mamajuli oj ja też lubię. Dzisiaj wszystko -50% więc za 4rzeczy zapłaciłam 10zł.W tym jedna bluzeczka zupelnie nowa.Ostatnio byłam i kupiłam trzy ubranka za 3zł w tym zary prawie nowiutką bluzkę dla Kacpra.:tak:

A lampkę zaraz wypróbuję.Idę pod prysznic i pod kołderkę z książeczką.:-)

Dziunka, czy ty kupiłaś w końcu Asi te klocki JDLT ? Fajne są ?
Ja myślę nad takim domkiem Klocki JDLT 143el. FAMILY DOM z Tarasem WILLA 5042 (2161049873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.; Klocki JDLT 102el. DOM Family DOMEK WILLA 5043 (2161050238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., bo u nas króluje zabawa ludzikami ostatanio i budowanie domków - nprmalnie SIMSy na żywo, ja jestem niestety silnikiem gry :)

Nie wiecie przypadkiem dzie bym mogła zasięgnąc fachowej porady odnośnie roweru? Musze kupić kubie rower, tylko taki żeby było mu łatwo pedalować. mama jeden ale cięzko mu idzie, moze z innym łatwiej by mu było.
Wcześniej chcialam kupic biegowy ale ortopeda nam odradził

Kikolek - ja bym poradziła Ci wejść do jakiegoś sklepu z rowerami... powinni się niby znać... najlepiej jednak do jakieś sieciówki podjechać typu decathlon, x sports i insze ;-)

Agrafka ja z kolei odradzę, bo nie łączą się z naszymi duplo, a i jakość moim zdaniem trochę do bani, klocki nie zawsze idealnie do siebie pasują, dziewczynom czasem trudno gdzieś coś przypiąć... podobno JIXIN ma dużo, duzo lepsze:tak: ogólnie to jestem z JDLT zadowolona ale nie tak na maksa:rofl2: figurki zwierzątek ma świetne:tak:

Aha, my mamy takie http://allegro.pl/klocki-jdlt-69el-zoo-dzungla-zwierzeta-safari-5036-i2172213518.html

Kilolku w sklepie powinni doradzić:tak:

Ostatnia edycja:
Nie pochwaliłam się jeszcze , ale jakoś z łba mi wyleciało... kupiłam sobie sukienkę w tesco, prosta z dzianiny ciemny grafit z białymi wstawkami... nie umiem jej jakoś określić przed kolano z krótkim rękawem ;-)

reklama
ana ja też chetnie popatrzę

co do roweru troche obawiam się pytac o takie rzeczy w sklepach, bo zawsze wydaje mi sie, ze próbuja mi wcisnąć to co aktualnie maja a niekoiecznie to co byloby najlepse ale spróbuję. tylko to bede musiała poczekac pare miesiecy, b na razie jestem odcieta od świata :baffled:

Do góry