reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

troszke na wyrost mozna ale lepiej za mocno nie szalec, bo dzieciak sie albo nie moze ruszac jak ma 50 razy popodwijane albo mu podwiewa jjak chodiz w takim namiocie. Moi mają kurtki i spodnie troche wieksze były, podwiniete raz wiec mam nadzieje ze w tym roku tez sie nadadza. Ale jeszcze o tym nie mysle. Jeszcze do jesieni nie jestem przygotowana

reklama
LOTKA raczej 104 będzie ok, bo 110 to mi się takie gigantyczne wydają:szok:.My mamy jedno i dwu częściowy z tamtego roku i są super i na ten rok, bo Igor wiele nie urósł- ma teraz 96 cm i rozmiar 104 jest na niego za duży,a nawet jakby nagle dużo podskoczył to sąsiadka już sprezentowała mi większy po swoim synku, ale jestem więcej niż pewna że te z tamtego roku będą ok.

no to wszystko od rozmiarówki zależy, jak zwykle ;p młody poprzedni komplet kurtki + spodni kombinezonowych miał na dwa sezony więc w tym roku wypada kupic ;] Marcel ma 100 cm znaczy okolo moze juz cm czy dwa wiecej :)
Mam juz dla niego kurtkę i spodnie kombinezonowe i niby rozmiarowo na metce jest to 104 ale wypadają większe, jak typowe 110. Marcel ogólnie ciuchy nosi już na większe 104 lub typowe 110 lub na 4 lata.

Ja będę kupować kombinezon na 104 lub 110 w zależności od wymiarów bo z tym to różnie. Póki co kupiłam śniegowce Quechua na allegro.

Pochwalę się Wam, że wreszcie kupiłam Konradowi dywan bo bardzo się przytulał to dywaniku łazienkowego hehe...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry