reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolek ja mam mopa parowego podobny do tego, który pokazała AniaSm, innej firmy. Nie mogę narzekać. Nie mam co prawda porównania z innymi ale jestem zadowolona.

reklama
LOTKA zgadza się fajne te magnozety- moi mają , ale pobawili sie nimi może 1 dzień i cały czas wiszą przyczepione do lodówki.:baffled:

AGRAFKA ale przypomniałaś mi dzieciństwo tymi pstrykaczkami:-):happy2:

pstryczki eh fajne wspomnienia :-)

a kupiłam Martynie w sklepie z rzeczami za 3 zł tą sprężynę i tak jak myślałam, młoda zachwycona. nosiła ją jak bransoletkę, przekładała z rączki do rączki no miała zajęcie na całe popołudnie :-)nie plątało się jej to wcale :-) nawet poszła z tą sprężyną spać ;-)

Gawit super, u nas też w ciągłym użytku, tyle, ze Asia już trzecią ma bo pozostałe załatwiła. Bardzo tanio u Was, u nas po 6 zł :/

Moja Julia ma łyżwy i rolki w jednym i to jest hit i bardzo polecam, tylko dla starszych dzieci bo mają dopiero od 30 numeru.
2773771720

, a Asia ma póki co tylko rolki po Julce, o takie
2789716493

Łyżwy trzeba było jej dokupić, więc też jestem ciekawa opinii linka Kilolkowego.

reklama
Musi się łapać co jakiś czegoś, ale ma z tyłu kółka w ustawieniu jak wrotki więc równowagę utrzymuje. Szczerze mówiąc to myśleliśmy że zupełnie sobie nie poradzi ale ona tak bardzo chciała z Julką jeździć że założyliśmy i dała radę :-)

Do góry