Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Macie racje, w internecie o wiele bardziej opłaca się kupić oilatum, nawet pomimo kosztów wysyłki, ja zakupiłam 500 ml oilatum soft za 49,90, ale jak się rozpędziłam to jeszcze sudocremy wzięłam 250 do domu i 60 - mniejsze a praktyczniejsze opakowanie na wyjście z domu, cenowo bardzo się opłaca :tak:

Polski i tani odpowiednik Oilatum to Oillan. Polecam. Dużooooo taniej:) a efekt ten sam.

Klucha,czemu miałabym się śmiać:sorry2:
Karmiłam 13,5 miesiąca:tak:,to nawały się czasami zdarzały.

no bo nie wiem co mam myslec o tej kapuscie bo nigdy takich rzeczy nie slyszalam :)
13,5 msca na cycku to duzo. wow
ja daje sobie pol roku tylko bo chcem wrocic do pracy

Zawsze możesz karmić po powrocie do domu.;-)
Okład z rozbitych,schłodzonych liści kapuchy (po karmieniu) przynosi ulgę przy nawale.:tak:

w sumie to nawet o tym myslalam bo bede wracac do mojej knajpy na weekendy tylko wiec odciagnac troche na karmienie i po powrocie kolo 1 w nocy znow karmienie czy cos w tym stylu. wogole to zobaczymy czy bedzie chcialo cycka :)

reklama
Do góry