Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skunkanka o jakim sklepie w tarnowskih gorach mowisz??![]()
Przypomniałaś mi o tych muszlach. Muszę poszukać gdzie je mam. Używałam ich na początku, gdy brodawki były popękane i bolące. Normalne wkładki do biustonosza się wtedy przyklejały do tych świeżych strupów i to odrywanie potem strasznie bolało
Przede wszystkim fajne wydają się muszle laktacyjne AVENTu Avent Muszle laktacyjne Isis 12086 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych (cena w aptece powinna być ok 40zł)
Natomiast płyn do sterylizacji to bajka jeśli ktoś nie będzie chciał w sterylizator inwestować... (znalazłam w necie 14zł / 0,5l)
A te muszle trzymają brodawki z daleka od biustonosza, wietrzą się, a pokarm się zbiera.znam mamy co nie puszczają swoich dzieci do piaskownicy ....;-)
więc ten płyn nie byłby jeszcze szczytem przesady;-)
Ja chodziłam i chodzę z moją córką na place zabaw - na huśtawki, zjeżdżalnie itd. Nigdy nie pozwoliłam jej się bawić w piaskownicach.
Piaskownicę mamy w ogródku (przykrywaną) i w niej się bawiła codziennie, gdy tylko była pogoda...