• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

manja wózeczek super, tylko koniecznie zgłoś ten mankament ... a co płacisz - wymagasz :tak:

Ja wózek zamierzam kupić dopiero pod koniec marca ..... narazie z otwartymi rękoma przyjmuję składki na niego :-p Przelew już zrobiła moja babcia, moi rodzice i teście, więc nie jest źle. :rofl2:

reklama
wrzucam nasz najnowszy nabytek - wózek JEDO VEDI CLASSIC - sponsorami są moja mama i siostra.
Nawet podoba mi się wykonanie, przede wszystkim gondola jest długa i obszerna, budka cichutko się składa, jest przekładana rączka, i można regulować jej wysokość, kosz na zakupy jest duży i jest dobry dostęp do niego, nie jest zbyt ciężki, no i daje się go kierować w mieszkaniu jednym paluszkiem. Mamy dwa mankamenty - w torbie zrobili niepraktyczne zapięcie na guzik z pętelką, już teraz ledwo mogłam to odpiąć, więc musimy znależć inny patent na zamykanie. No i nie zapina nam się w jednym miejscu osłonka na gondolę, źle zrobili jeden zatrzask, jutro będę dzwonić do producenta i pewnie trzeba będzie im wysłać tę część żeby jeszcze raz zrobili, poza tym SUPER!!!

Dobrze, że piszesz o tych uszczerbkach bo dzięki temu może zdecydujemy się wcześniej zamówić wózeczek tak żeby na 2 tyg maleństwo mogło już wychodzić z domku... oczywiście mamy wybrany taki sam model jak Ty tylko chyba gondola będzie z innej linii bo po kolorach wybieramy. Podpatrzę jeszcze torbę bo wydawało mi się, że nie miałam problemów z odpinaniem, ale przy oglądaniu wózka taki drobiazg jak guzik w torbie mogłam ominąć...

Aha fajniutkie łóżeczko, takie malusie :)

manja bardzo ładny wózeczek :)

My się dzisiaj wybieramy pooglądać i pomacać na żywo wózki i foteliki do kilku sklepów. Ciekawe czy sie w koncu na coś zdecydujemy.
Problem z wózkiem mamy taki że mojemu M podobają sie te takie niskie z mniejszymu gondolami, a mi te wyższe takie klasyczne duże gondole :) I cięzko nam dojsc do porozumienia w tej kwestii ;) No ale zobaczymy...

Co do pościeli to taką do łóżeczka mam, chociaż pewnie się nie przyda od razu ale już będzie na zapas. A do wózka pościeli nie zamierzam kupować, bo mam kilka różnych kocyków, które myśle że w zupełności wystarczą.

sliczne zakupy.:tak::-)

ja posciel do łuzeczka mam po Juli i przy niej uzywalam jej od poczatku(tyle ze to byla zima) a do wozka nie mialam i niemam zamiaru kupowac, mam kocyki na kime mam spiworki tak wiec bez sensu bylo by kupowanie jeszcze poscieli.

ja juz 2 tydzien czekam na ostatnia przesylke z allwgro zamowilam sobie staniki do karmienia zrobilam przelew i jak do srody nieprzyjdzie to zglaszam sprawe w allegro ile mozna czekac:wściekła/y:

aniołku trzymam kciuki za przesyłke...

ja tez juz mam stanik do karmienia-na razie kupiłam jeden ale mam w planach też drugi lada dzien

planuje zakupic tez rogala do karmienia dziecka

A ja leżaczek kupiłam i ciesze się jak dziecko :rofl2:
Leżaczek-bujaczek Fisher Price (557797459) - Aukcje internetowe Allegro

Manja,przekładana rączka to było coś co się okazało w wózku najbardziej potrzebne:tak: Nieważne deszcze, ostre słońce czy wiatr, zawsze nam było wygodnie.
A co się moje koleżanki namęczyły (i ja potem z mała spacerówką) z parasolką i kombinowaniem jak tu tyłem wózek ciągnąć.:dry:
Auliya,jak jest ciepło (a mam nadzieję,ze będzie) to nie trzeba kisić dziecka dwa tyg w domu:sorry2: Jak temp. podobna na dworku,a świeże powietrze zawsze zdrowsze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry