Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wrzucam nasz najnowszy nabytek - wózek JEDO VEDI CLASSIC - sponsorami są moja mama i siostra.
Nawet podoba mi się wykonanie, przede wszystkim gondola jest długa i obszerna, budka cichutko się składa, jest przekładana rączka, i można regulować jej wysokość, kosz na zakupy jest duży i jest dobry dostęp do niego, nie jest zbyt ciężki, no i daje się go kierować w mieszkaniu jednym paluszkiem. Mamy dwa mankamenty - w torbie zrobili niepraktyczne zapięcie na guzik z pętelką, już teraz ledwo mogłam to odpiąć, więc musimy znależć inny patent na zamykanie. No i nie zapina nam się w jednym miejscu osłonka na gondolę, źle zrobili jeden zatrzask, jutro będę dzwonić do producenta i pewnie trzeba będzie im wysłać tę część żeby jeszcze raz zrobili, poza tym SUPER!!!
:-)

Nieważne deszcze, ostre słońce czy wiatr, zawsze nam było wygodnie.
Jak temp. podobna na dworku,a świeże powietrze zawsze zdrowsze
A ja leżaczek kupiłam i ciesze się jak dziecko
Leżaczek-bujaczek Fisher Price (557797459) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
Mam dwie koleżanki , które są w posiadaniu tego leżaczka-bujaczka i są bardzo zadowolone.
:-)