• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
karuzela jest naprawde boska i nigdy nieskoncze jej chwalic mi sie udalo bo Juli kupilismy ja za 50zl z gwarancja ze wszystkim poniewaz kolezanka dostala dwie takie same i jedna odkupilam:-) dzwieki jakie wydaje z siebie sa naprawde usypiajace:-D

Marys gratuluje zakupów :) Karuzelka i leżaczek śliczne :)
Aha ciuszki przesłodkie :)

A my po wczorajszej wyprawie za wózkiem i fotelikiem zdecydowaliśmy się jednak na inny fotelik niż wczesniej planowałam:-pA mianowicie na Maxi Cosi Citi bez bazy.
Maxi Cosi - Fotelik Citi SPS Maxi Cosi , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Jak zobaczyliśmy jak prosto sie montuje sam fotelik i porównaliśmy wagę to ten wygrał. Jest leciutki (2.75kg), ma fajną mięciutką wkladkę dla niemowlaka i w testach bezpieczeństwa ma takie same dobre oceny jak te z bazą, a nawet lepsze pod względem czyszczenia :) Baza wydała nam sie więc niepotrzebnym dodatkowym sprzętem.
Za to problem mamy z wózkiem, bo musimy zmiescic się w kwocie 800zł i jakoś nam nic sie w tej cenie specjalnie nie podoba. Może coś polecicie???

marys - karuzelka REWELACJA! nie wiedziałam, że teraz takie robią, fajne kolorki zwrócą uwagę maluszka:happy:

a ja dziś też małe zakupki w Rossmanie - legendarny biały jeleń;-):-D,wkładki laktacyjne rossmann - babydream - polecam! cena niecałe 4 zł a jakość b. dobra - przy moich piersiach dosłownie tryskających mlekiem na sam płacz malucha, albo na jego widok albo podczas karmienia:crazy: to tego szły tony
no i proszek .... jednak lovela:-D bo była paczka przeceniona na ... 6 zł z powodu uszkodzonego opakowania

co do lovelli dla zainteresowanych - widziałam przypadkiem w biedronce w promocyjnej cenie 15 zł proszek 1,8kg + płyn do płukania lovella!!! (normalnie proszek chyba 20 zł kosztuje?)

Ostatnia edycja:
marys - karuzelka REWELACJA! nie wiedziałam, że teraz takie robią, fajne kolorki zwrócą uwagę maluszka:happy:

a ja dziś też małe zakupki w Rossmanie - legendarny biały jeleń;-):-D,wkładki laktacyjne rossmann - babydreem - polecam! cena niecałe 4 zł a jakość b. dobra - przy moich piersiach dosłownie tryskających mlekiem na sam płacz malucha, albo na jego widok albo podczas karmienia:crazy: to tego szły tony
no i proszek .... jednak lovela:-D bo była paczka przeceniona na ... 6 zł z powodu uszkodzonego opakowania

co do lovelli dla zainteresowanych - widziałam przypadkiem w biedronce w promocyjnej cenie 15 zł proszek 1,8kg + płyn do płukania lovella!!! (normalnie proszek chyba 20 zł kosztuje?)
O, czyli trza bedzie proszek z biedronki kupic:-) rzeczywiscie tanio!!!

reklama
Marys gratuluje zakupów :) Karuzelka i leżaczek śliczne :)
Aha ciuszki przesłodkie :)

A my po wczorajszej wyprawie za wózkiem i fotelikiem zdecydowaliśmy się jednak na inny fotelik niż wczesniej planowałam:-pA mianowicie na Maxi Cosi Citi bez bazy.
Maxi Cosi - Fotelik Citi SPS Maxi Cosi , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Jak zobaczyliśmy jak prosto sie montuje sam fotelik i porównaliśmy wagę to ten wygrał. Jest leciutki (2.75kg), ma fajną mięciutką wkladkę dla niemowlaka i w testach bezpieczeństwa ma takie same dobre oceny jak te z bazą, a nawet lepsze pod względem czyszczenia :) Baza wydała nam sie więc niepotrzebnym dodatkowym sprzętem.
Za to problem mamy z wózkiem, bo musimy zmiescic się w kwocie 800zł i jakoś nam nic sie w tej cenie specjalnie nie podoba. Może coś polecicie???

A oglądałaś wózki Jedo? Co prawda w dino widzę, że model BARTATINA jest za 950 mi się na żywo podobał... zawsze możesz do nich napisać i spytać o ceny z innymi gondolami i ile by np z fotelikiem kosztował (zajrzyj do kart rabatowych jak będziesz miała zakupy za 500zł to później wózek ma 5% rabatu) możesz też poszukać w necie tańszego i oni obiecują obniżenie ceny (akurat z tej opcji nei kożystałam). Jeśli chodzi o mnie to bardzo szybko odpowiadali i paczkę (łóżeczko, wanienka, karyzela, prześcieradło i pieluchy) dostałam dobrze zabezpieczoną i w dodatku kurier gratis...

Ja będę zamawiała jedo model VEDI albo właśnie w dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka albo w ONO (ten drugi z odbiorem osobistym bo jest w Zileonej Górze)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry