• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
No właśnie Madziu, nie za szybko?? Ja planuję wyprać wszystko pod koniec stycznia potem wyprasować i pochować w woreczki i poukładać w komodzie dzidzi, ale pewnie zanim wyprasuję to wszystko to będzie koniec lutego, a lekarz mi mówił że jak synuś będzie dalej w takim tempie rósł to może przyjśc na świat nawet pod koniec marca.

nio ja narazie zbieram sie do zrobienia porzadkow w szafkach i przeniesienie polowy rzeczy do drugiego pokoju, zeby bylo miejsce na ciuszki dla synusia, ale mi cos to nie wychodzi:baffled: dopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach:zawstydzona/y:

nio ja narazie zbieram sie do zrobienia porzadkow w szafkach i przeniesienie polowy rzeczy do drugiego pokoju, zeby bylo miejsce na ciuszki dla synusia, ale mi cos to nie wychodzi:baffled: dopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach:zawstydzona/y:

Ty tylko poprzenosisz i już miejsce znajdziesz :tak: a ja muszę czekać aż mąż skończy płyty gipsowe na suficie kłaść, szlifowanko, malowanko i tapetowanko, panelowanko, kopowanko mebelków :sorry2::-D a kasa nie chce na żadnym krzaczku wyrosnąć :rofl2::szok:

Frezja oj to ci wspolczuje.. my remont skonczylismy przed swietami i bylam tym juz wszystkim niezle umeczona.. a fakt, fundusze na drzewie nie rosna, takze tu tez robi sie problem:baffled: my na szczescie mielismy troche oszczednosci, wiec jakos sie udalo;-)

No cóż, my na remont domu braliśmy kredyt z którego kasa dawno się skończyła a dom nie gotowy i z wypłat resztę robimy :crazy: a i kredyt (400zł) trzeba płacić :wściekła/y:
Bała to adaptacja piętra które było bez ogrzewania, ścian, łazienki, kuchni więc roboty w pizdu. Powoli wychydzimy z tego remontu ale pewnie do końca roku jeszcze potrwa :-(

reklama
Madzia a to nie za wczesnie na takie przygotowania?? ja swoje ciuszki zamierzam uprac gdzies w polowie lutego, choc tez sie zastanawiam czy nie beda za dlugo lezaly:confused:

coraz bardziej sie mecze. pozatym mamy zaganiane miesiace...a to slub a to sprawy w urzedzie emigracyjnym wiec sporo tego jest. bedziemy R brata ze stanow zapraszac na slub a na zaproszenie czeka sie miesiac nim wydadza i kupa papierow. dla mnie to naprawde malutko czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry