malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Madzia a to nie za wczesnie na takie przygotowania?? ja swoje ciuszki zamierzam uprac gdzies w polowie lutego, choc tez sie zastanawiam czy nie beda za dlugo lezaly

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach
nio ja narazie zbieram sie do zrobienia porzadkow w szafkach i przeniesienie polowy rzeczy do drugiego pokoju, zeby bylo miejsce na ciuszki dla synusia, ale mi cos to nie wychodzidopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach
![]()
a ja muszę czekać aż mąż skończy płyty gipsowe na suficie kłaść, szlifowanko, malowanko i tapetowanko, panelowanko, kopowanko mebelków 
a kasa nie chce na żadnym krzaczku wyrosnąć 

A jak wstawić zdjęcie, bo też bym coś wstawiła.![]()

my na szczescie mielismy troche oszczednosci, wiec jakos sie udalo;-)
a i kredyt (400zł) trzeba płacić
Madzia a to nie za wczesnie na takie przygotowania?? ja swoje ciuszki zamierzam uprac gdzies w polowie lutego, choc tez sie zastanawiam czy nie beda za dlugo lezaly![]()