• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Frezja powiem ci, ze na temat kredytow tez juz cos mozemy powiedziec:wściekła/y: w maju mielismy troszke inne plany na zycie, nio ale musielismy je zmienic ze wzgledu na tego malego czlowieczka w moim brzuszku:-) hi hi wzielismy dosc spory kredyt, pieniadze sie rozeszly na nie wiadomo co, a raty trzeba placic.. miesiecznie teraz splacamy niecale 800zl, poki co we dwojke dajemy rade, ale niewiem jak to bedzie jak synus pojawi sie na swiecie;-) pozyjemy, zobaczymy.. ja mam nadzieje, ze jakos damy rade:-)

reklama
malutka_z_krk23 pewnie że dacie radę, u nas też różnie bywało, były ciężkie miesiące ale daliśmy radę, i jakoś tak nam się w życiu układa że niezależnie od sytuacji zawsze jakoś wybrniemy do następnej wypłaty ;-):sorry2:

Tyle, że wiecie, te ubranka, które ja kupuję nie są w jednym rozmiarze, jedne są mniejsze, inne większe - kupuję to co mi sie trafi, bo moje zakupy to ze sklepów z uzywanymi ciuszkami. Więc mogę sobie pozwolić na szaleństwo bo jakiejś wielkiej kasy na to nie wydaje. Gdybym miała kupować nowe to z pewnoscią kupiłabym o wiele mniej.
Ja też dla maluszka mam całą torbę ubranek. Pokupowałam na allegro już używane i mama z babcią naszukały na ciucholandach. Wygotowałam wszystkie ubranka i są jak nowe. Ale na razie wszystko schowałam i będę czekać z szykowaniem ich do marca.

hejka:)
ja ciuszki już odzyskałam od mojej siostry (pożyczyłam jej ) ale i tak trochę bodziaków i śpioszków nowych zamówiłam na allegro :tak:NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ. Porządek zrobiłam w komodzie to znaczy przeniosłam wszystkie swoje papiery i dokumenty do innej szafki. pokój maluszka opróżniam ze swoich i męża rzeczy i komputer przeniesiemy do swojej sypialni:) pomału robię segregacje:) na koniec stycznia wybiorę się po łóżeczko i pościel materac. Wózek zamówię w połowie lutego. Mam nadzieje że zdążę ze wszystkim:)

Ja własnie zamówiłam posciel do łóżeczka i wózka dla mojego synusia, teraz czekam aż przyślą:tak::tak:

Załączniki

• obr_zielony_ksiezyc_calosc.jpg
    obr_zielony_ksiezyc_calosc.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 110
  • wozek_zielony_serce.jpg
    wozek_zielony_serce.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 79
No i okrycie kąpielowe z tej samej serii:tak: Ciuszków tez mam bardzo duzo, kupowałam wszystko na allegro i jestem mega zadowolona, za niewielkie pieniadze super ciuszki.

Załączniki

• KsiezycZielCaly.jpg
    KsiezycZielCaly.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 120
Identyczna mi się podoba, tylko cena mniej. Czekam aż ważniejsze rzeczy pokupię, bo w sumie mam pościel po Natalci ale tak mi się ta podoba że szok :rofl2:

haha powiem Ci tak , ja od dawna napalałam sie żeby sobie kupic posciel z bawełny satynowej ale żal bylo mi wydac dla siebie 160 zł:tak: A dla dziecka na posciel dałam 300:tak::tak: Ale powiem Ci tak myślałam długo o tej poscieli , pojechałam z moim bratem do hurtowni bo mu córeczka urodzi sie miesiąc wcześniej i tam zapłacił 190 zł za posciel 6 el ( poduszka+ wypełnienie, kołderka+ wypełnienie+ ochraniacz i baldachim) a w tej za 300 jest jeszcze dodatkowo rożek, mocowanie do baldachimu, prześcieradło, prześcieradlo z falbanka i przybornik) wiec jak sobie to policzyłam , że mój brat będzie musial to dokupic dodatkowo to wyjdzie mu prawie tyle samo. A juz identycznych nie dokupi. A ja mam wszystko w komplecie. fakt jak bym miała po starszym dziecku pościel to pewnie bym nie kupiła tej. Łóżeczko dostane od przyjaciółki wiec postanowiłam , ze chociaz dziecku kupie do tego pościel która mi sie na maxa podoba.

reklama
Ja własnie zamówiłam posciel do łóżeczka i wózka dla mojego synusia, teraz czekam aż przyślą:tak::tak:
przepiekne

ja przymierzam sie do kupna na allegro calego zestawu ale bez ochronki. ostatnio na jakims programie chyba tvn style bylo o łózeczkach i specjalisci nie polecaja oslonek bo zbiera sie kurz a kurz = roztocza a roztocza = alergie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry