• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Kochane swoimi zakupami wprowadziłyście mnie w niezly stres :szok:, bo ja jeszcze praktycznie nic nie mam.

Mam tylko 2 body i parę ciuszków od koleżanki, jakieś skarpetki i ręczniczek. Więc w weekend lecę chyba na zakupy. Kurcze bo wy już o praniu i prasowaniu ciuszkow mówicie a ja nawet nie ma co prać :baffled:

Oki dziś zrobię sobie listę i jutro muszę coś kupić , bo inaczej się chyba rozchoruję :confused:

reklama
auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

Na pewno wcześniej pisałam, że rozważamy to imię i umieściłam to także w blogu :D Teraz wydaje mi się już niemożliwe inaczej dać na imię naszemu maleństwu, nawet rodzice się powoli przyzwyczajają :D

auliya my to imie wybralismy juz dawno, dawno.. rodzice i dziadki juz sie przyzwyczaili:-) hi hi choc na poczatku bylo ciezko.. wszyscy pytali skad taki pomysl, ale nikt nie probowal krytykowac, bo i tak wiedza, zebysmy zdania nie zmienili;-)

Dziewczyny, postanowiłam się pochwalić wczorajszymi zakupami, jeszcze tylko pare kaftaników obiecala mi koleżanka, więc myśle, że z ubrankami na jakiś czas jestem odrobiona :-) A to głównie wyprzedaże w sklepach, albo zdobycze na ciuchach, ale stan jak nowy :-)

Załączniki

• P1090041.jpg
    P1090041.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 83
  • P1090050.jpg
    P1090050.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 89
  • P1090011.jpg
    P1090011.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 77
  • P1090071.jpg
    P1090071.jpg