• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Moje zdobycze małe i duże:
odziedziczone po rodzicach i nie tylko
attachment.php

attachment.php

Zakupione przez rodziców:
attachment.php

dodatki - czyli ochraniacz, zapasowa pościel (po tacie) i ręczniczki kąpielowe:
attachment.php

Mały bonusik do wózka i coś na kosmetyki do pielęgnacji:
attachment.php

attachment.php

Załączniki

• odziedziczone2.jpg
    odziedziczone2.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 119
  • odziedziczone.jpg
    odziedziczone.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 136
  • Od Mamy.jpg
    Od Mamy.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 134
  • Mix.jpg
    Mix.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 116
  • P1010133.JPG
    P1010133.JPG
    59,7 KB · Wyświetleń: 123
  • P1010140.JPG
    P1010140.JPG
    61,7 KB · Wyświetleń: 131
oj dziewczynki ja tez powoli popadam w kompleksy w kwestii wyprawkowej:baffled: coprawda ciuszkow mamy mase, wiec jak sie lepiej poczuje to moze fotki porobie i wkleje, ale z reszta krucho..
bylismy dzisiaj z mezusiem na wielkich zakupach i jedyne co kupilismy to pampersy:-) ale troche smiac mi sie chcialo w tym sklepie, bo niezle ludzi naciagaja.. byly pampersy pakowane po 108 szt za 55zl, albo 98szt+chusteczki do pupy tez z pampersa za 45zl.. chyba wiadomo co sie bardziej oplaca.. nio ale jesli ktos nie popatrzy na cene to niezle traci:szok:
a ja sobie dzisiaj kupilam spodenki polarowe:-) nowiutkie, a zaplacilam za nie cale 10zl, bo byly ostatnie 2 sztuki w rozmiarze xl.. nio i troche sie zdziwilam, bo spodenki sa jak na mnie szyte, a przed ciaza to wchodzilam w xs albo s:baffled:
Spaczyna tygrysek faktycznie wymiata:-D hi hi jesli jest kupiony na allegro to ja prosze o linka;-)

dziewczynki macie rewelacyjne kolekcje!!! tygrys is the best niezaprzeczalnie!! ja bylam dzis w ciuchach ale nic fajnego nie wyszperalam a na dalsze zakupy nie mam dzis sily

No no no , widzę że szaleństwo się zaczęło. Ja nie mam szans żeby wszystko sfotografować, za dużo tego.

Dziś jak wracałam z badania to zaszłam do lumpka koło mojego domu i też kupiłam synusiowi dzinsowe ogrodniczki i bluzę rozpinaną Next, obie rzeczy na rozmiar 74 a zapłaciłam aż 7,50.

Dziś jak wracałam z badania to zaszłam do lumpka koło mojego domu i też kupiłam synusiowi dzinsowe ogrodniczki i bluzę rozpinaną Next, obie rzeczy na rozmiar 74 a zapłaciłam aż 7,50.
to normalnie wydalas kupe kasy :-):-):-):-):-)
Ja ostatnio kupilam na ciuchah zajebista prenceske jeansowa zapinana na ramionkach rozmiar 74 i tez zaplacilam az 4 zł.
bede miala przyplyw weny to postrzelam fotki

Hej,dopiero tu dotarłam.Jeszcze nie obejrzałam wszystkich Waszych zakupów:-D
Ja jeszcze nie kupuję:zawstydzona/y: ale nieśmiało zaczynam na allegro grzebać:sorry:
No większość rzeczy mam po synku,wszystko zostawiałam,bo rodzeństwo było w planie.:tak:
Ale jeszcze cosik tam muszę dokupić.
Na razie oglądanie zaczęłam od najprzyjemniejszych rzeczy,a co:rofl2:
Karuzela po M się rozwaliła.super przydatna rzecz,polecam.Ale teraz wymarzyłam sobie taką na pilota i baterie !!! Misiek miała taka nakręcaną,jejku:baffled: albo zaczynał przysypiać i karuzela się zatrzymywała,musiałam podejść,nakręcić i rozbudzić dziecko.Albo zaczynał sobie gadać do karuzelki,więc miałabym chwile dla siebie,ale trza było co 2 minuty nakręcać,wrrrr:wściekła/y:
Rozglądam sie może za taką bardziej wypasiona używaną.Bo to się n ie niszczy,a za 1/4 ceny mozna kupić.Na razie ogladam.
Te dwie mi się podobają,takie kolorowe,powinny zainteresowac malucha.Tylko przyszły starszy brat stwierdził,że ładne,ale dla JEGO dzidziusia lepiej jakby była..z pszczółkami:sorry:
Co myślicie?Tu demo,jak poklikacie to gra i działa;-)
Musical Mobile For Baby – Rainforest Peek-a-Boo Leaves Musical Mobile
a w ta druga ma po prostu zajebiste robaczki
Tiny Love - Nature's Serenade Mobile
Do tej drugiej chyba łatwiej zabawki dowiesić,jak sie znudzą.

Ostatnia edycja:
Gabi ta pierwszą zieloną karuzele, kupiłam w tamtym roku dla córeczki sąsiadki, jest napradę śliczna, bardzo porządnie wykonana i są z niej bardzo zadowoleni. Ja chcę coś podobnego.

Dziewczyny śliczne ciuszki, ja też mam troszkę, ale to dopiero początek dzidziusiowych zakupów. W sobotę mam zamiar wybrać się na zwiady, może coś kupię (poprawka - napewno coś kupię:-)).

A i zdecydowalismy się na cały zestaw,czyli butelki, smoczki, steliryzator, podgrzewacz itd. z Tommee Tipee, naczytałam się dużo dobrego o tych butelkach, no i smoczek jest super:-)

Mam jeszcze jedno ważne pytanie? Jakie kosmetyki polecacie dla niemowląt?

Załączniki

• opakbut150-1.jpg
    opakbut150-1.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry