• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ja sobie łuzeczka bez oslonki niewyobrazam Julka to byla od poczatku taka wiercipieta ze gdyby nie oslonka to cala glowe miala by w siniakach, oslonke starczy raz na 2 tygodnie wyprac ja to brałam i nawet odkurzaczem czyscilam:-)no i przedewszystkim copdziennie pozadnie wietrzyc pokoj w ktoym znajduje sie łuzeczko.

reklama
ja sobie łuzeczka bez oslonki niewyobrazam Julka to byla od poczatku taka wiercipieta ze gdyby nie oslonka to cala glowe miala by w siniakach, oslonke starczy raz na 2 tygodnie wyprac ja to brałam i nawet odkurzaczem czyscilam:-)no i przedewszystkim copdziennie pozadnie wietrzyc pokoj w ktoym znajduje sie łuzeczko.

:tak::tak::tak: zgadzam się "obijacz" jest konieczny:-D głowa w siniakch no i pobudka murowana
tyle, że ja za często nie prałam;-)

a co do kurzu w osłonkach - to raczej chodziło o baldachimy i inne cuda nad łóżeczkiem

Tez mi się wydaje , że chodzi raczej o baldachimy. Ale co tam ja chciałam moskitierę, zeby jakies muchy nie przeszkadzały moijemu malenstwu podczas snu. A bede ja czesto prała, żeby nie było kurzu.:tak:

A oto dzisiejsze zakupy na allegro: Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard, kurteczka MEXX, sztruksowa koszula Next, ZARA- nowa koszula, zestaw Next.

Załączniki

• Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard.jpg
    Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 63
  • kurteczka MEXX.jpg
    kurteczka MEXX.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 66
  • sztruksowa koszula Next.jpg
    sztruksowa koszula Next.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 112
  • ZARA-NOWA, KOSZULKA.jpg
    ZARA-NOWA, KOSZULKA.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 94
  • zestaw Next.jpg
    zestaw Next.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 69
mi tez dzisiaj przyszły ciuszki z allegro, cała paka, body, śpiszki, kaftaniki, czapeczki, skarpetki itp... cudne. Mąż rozpakowywał i sie zachwycał razem ze mną.
No i wczoraj tez poszalałam na allegro i kupilam juz chyba wszystko, łocznie ze smoczkami, podkladami, termometrem, ręcznikami feretti, kocykami i milionem innych akcesoriów. Jedyne czego jeszcze nie mam to pościeli do łóżeczka i pieluszek. Cała reszta w drodze.

Super zakupki :D

Ja jutro jadę rano do Poznania, bo na week znów szkoła i jade na wielkie zakupki tj. wanienka, łóżeczko, przewijak, kocyki pościel... itd Już nie mogę się doczekać :-)

Mam nadzieję, że w końcu się ogarnę po powrocie od rodzinki to wrzucę jutro zdjęcia moich zdobyczy.
Niedługo będziemy mieli spotkanie w szkole rodzenia dotyczące zakupów więc pewnie po nim zacznie się szaleństwo z kupowaniem wyposażenia do pokoju i łazienki dla naszego Maksa. Na razie wszystko oglądam i podziwiam w necie bo pogoda popsuła mi wychodzenie na miasto w tym tygodniu. Na tą chwilę cały czas mamy jeden duży wydatek przed nami czyli aparacik fotograficzny - zakup dla taty i maleństwa - bo jak lepiej uwiecznić pierwsze osiągnięcia dziecka? model już wybrany teraz tylko czekamy może trochę cena spadnie.

Te moje zakupy, to jeszcze nie przyszły - dzisiaj kupione, zdjęcia są z allegro. Ciekawa jestem, czy faktycznie są w idealnym stanie(taki opis na aukcji). Nie kupowałam jeszcze nigdy używanych ciuszków na allegro.

reklama
auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry