• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ciuszki oczywiscie przeslodkie;-):-) ale trudno mi uwierzyc, ze to juz naprawde ostatnie:-D hi hi ja tez tak mowie zawsze po zakupach, a nastepnym razem znowu cos kupuje i tak wkolko.. ale teraz to juz serio musze przystopowac, bo nie mam gdzie tego trzymac, a poza tym kiedy ten synus zdarzy to wszystko zalozyc:eek:

Dzięki dziewczynki :-)

Nanius jak zdrówko? nic nie piszesz, ty ty nieładna dziewczynka :-D

koga oczywiście że można, na allegro u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jak zobaczyłam ten frak :-D to stwierdziłam że wypisz wymaluj dla mojego synka :-D:-D:-D a były jeszcze inne :tak:

malutka_z_krk23 ja już nie wchodzę na allegro na ciuszki, żeby mnie czasem nie kusiło znowu na coś ;-):-D:-D:-D a tak na żywca to nie umiem nic kupić :szok: nic mi w oko nie wpada a na allegro.....:rofl2:

Frezja - śliczne te ubranka, spodenki pierwsza klasa :-)

A my dziś postanowisliśmy jakie łóżeczko kupimy iiii chcemy takie, z którego później można zrobić łóżko, wklejam zdjęcia, kolor chcemy taki jak jest łóżeczko, niestety nie udalo mi się odszukać zdjęcia łóżeczka przerobionego na łóżko w tym koloże, w którym chcemy więc, by tylko pokazać jak to bedzie mniej więcej wygladało wklejam białe... W rzeczywistości łóżeczko wygląda ładniej niż na zdjęciach

Załączniki

• 4411.jpg
    4411.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 79
  • 1798_max.jpg
    1798_max.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 54
nadii1 nio lozeczko niezle sie prezentuje;-):-) nio i odrazu 2w1;-)
Frezja ja z kolei jak ide na zakupy to zawsze wracam z jakims nowym nabytkiem;-) dlatego postanowilam, ze nie bede juz chodzic do takich sklepow;-):-) hi hi ciekawe ile wytrzymam:sorry: zaniedlugo znowu jedziemy na zakupy i to juz typowo dzidziusiowe:-) trzeba wkoncu zaopatrzyc synusia w te wszystkie rzeczy, bo poki co to ma ubranka, pieluszki i chusteczki do pupy:-D hi hi

Ja też sobie obiecuję, że juz wiecej nie kupię ciuszków ale jakoś nie potrafię sie powstrzymać;-) Oto moje nowe nabytki:tak:

Załączniki

• 515890288.jpg
    515890288.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 516613282.jpg
    516613282.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć