• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ja zakaz wprowadzilam juz dawno
ale jeszcze jest allegro :-D:-D:-D

No tak allegro... ufff
I ja właśnie zamówiłam: łóżeczko, przewijak, kosmetyki, materac, stanik i koszule, klin, osłonke do karmienia na sutki, wkładki laktacyjne, smoczki, butelki, majtki jednorazowe, elektryczna nianie, grzechotki, kocyki, termoopakowanie, odciągacz, rożek, termometr do wody, aspirator, patyczki, husteczki, pampersy, podkłady poporodowe, szczoteczke, przęścieradło na przewijak, nożyczki, podkłady do przewijania iiii wszystko, wydaje mi się, że brakuje już tylko wózka...

No tak allegro... ufff
I ja właśnie zamówiłam: łóżeczko, przewijak, kosmetyki, materac, stanik i koszule, klin, osłonke do karmienia na sutki, wkładki laktacyjne, smoczki, butelki, majtki jednorazowe, elektryczna nianie, grzechotki, kocyki, termoopakowanie, odciągacz, rożek, termometr do wody, aspirator, patyczki, husteczki, pampersy, podkłady poporodowe, szczoteczke, przęścieradło na przewijak, nożyczki, podkłady do przewijania iiii wszystko, wydaje mi się, że brakuje już tylko wózka...

ja mam wózek a całej reszty którą wymieniłaś - nie :-D
tzn smoczki, pampersów troszkę, stanik i podkłady poporodowe mam.
Ależ zaopatrzona jestes, ja pierdziu ;-)

No tak allegro... ufff
Wow:szok:, to się nazywają zakupy....Zazdroszczę.
Ale macie fajnie z tym allegro, taaaaki wybór, tu w uk na ebayu wcale nie jest tak kolorowo:-(, ale myśle wlasnie zeby czesc rzeczy pozamawiac na allegro i wyslac paczką do Anglii.
Moze znacie jakies godne polecenia i niedrogie firmy wysyłkowe?

Znowu zlapalam kompleksy:-) no to ja mam tak (pomijajac ciuszki): monitor oddechu z niania, lozeczko, materacyk, pampresy podklady poporodowe i do przewijania, dla mnie majtasy i te straszne wklady i to by bylo na tyle:-) ale na szczescie wiekszosc moge kupic na iejscu i to niezbyt drogo, niestety czasami jak na allegro dolicze wysylke, to mi wychodzi drozej niz w niektorych sklepach...

nadii1 ja wpadlam w kompleksy wlasnie:zawstydzona/y: kurcze ty to juz gotowa, a my jeszcze w lesie:zawstydzona/y:
mielismy jechac w tym tygodniu na zakupy, ale ja jakos natchnienia nie mam:szok::zawstydzona/y: chyba zaczyna mnie to wszystko poprostu przerazac i zwlekam z tymi zakupami.. boje sie, ze o czyms zapomne, albo cos przeocze:baffled:
nio a ja jeden zakup mam z glowy, bo dostalam wczoraj wanienke dla mlodego wypakowana chusteczkami do pupy, wiec juz to mi odpada:-D hi hi

nadii1 ja wpadlam w kompleksy wlasnie:zawstydzona/y: kurcze ty to juz gotowa, a my jeszcze w lesie:zawstydzona/y:
mielismy jechac w tym tygodniu na zakupy, ale ja jakos natchnienia nie mam:szok::zawstydzona/y: chyba zaczyna mnie to wszystko poprostu przerazac i zwlekam z tymi zakupami.. boje sie, ze o czyms zapomne, albo cos przeocze:baffled:
nio a ja jeden zakup mam z glowy, bo dostalam wczoraj wanienke dla mlodego wypakowana chusteczkami do pupy, wiec juz to mi odpada:-D hi hi

Kochana jeszcze troche czasu jest, więc spokojnie, napewno ze wszystkim się uporacie, ale jeśli mogę coś doradzić, to zrób liste, co trzeba kupić, bo inaczej można się w tym wszystkim zagubić, a z listą raźniej jest ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry