• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
zabcia812 nio poki co to sklepu jakiegos upatrzonego nie mam:zawstydzona/y:bylam w moze 2, ale czy one takie fajne to niewiem, bo niemam porownania:zawstydzona/y: mialam w tym tygodniu sie porozgladac, ale jakos mi nie wyszlo to zabardzo:baffled:

My wczoraj kupiliśmy farby do pokoju synusia - jutro wielkie malowanie :) W połowie lutego chcemy zamówić mebelki z baby vox.

Mebelki z baby Vox są słodkie :-) Zresztą ogólnie te meble mi się podobają, moi rodzice z Voxu maja sypialnie i takie tam ....

Ja wlasnie szukam kołyski dla małego, bo jednak to nasze mieszkanko jest malutkie , wiec na początek coś mniejszego by się przydało. :tak:

A więc teraz mam pytanko do doświadczonych mam, albo dziewczyn które kołyskę już kupiły ( bo wiem , że są takie :-)) Jak długo dzidzia może w takiej kołysce spać ????

ja ze wzgledu na to ze wynajmuje chate zostane przy tych meblach co mam. w pokoju dziecka mam duza komode. jest idealna wiec nawwet nie mam po co sie czepiac i tego zmieniac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry