• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ja tez mam tylko wozek jak na razie ale zaplanowalam dzis wyprawe po farbe do dziecinnego pokoju i zakup paneli podlogowych. rozejrze sie tez za dywanem. plan jest zobaczymy co z niego wyjdzie

reklama
tez mam juz wszystkie ciuszki, wózek, kołyske, łóżeczko, posciel do łózeczka , kołyski, wózka,kocyk, okrycie kapielowe, wanienke,gabke do wanienki, nożyczki, termometr do wody, karuzele fisher price, laktator, pampersy, przewijak, do siebie koszule do karmienia.:tak::tak:

No zostały mi tylko kosmetyki butelki smoczki, no i wymalować sypialnie:tak::tak:

Też mam już wszystko, nawet część już poprana, ale z prasowaniem jeszcze czekam na wymalowanie sypialni i umeblowanie kącika dzidziątka, jak komoda stanie na swoim miejscu to wtedy prasuje i od razu układam na półeczkach.

mi juz tylko zostala pościel i przewijak.
reszta jest: kosmetyki pielegnacyjne, akcesoria kosmetyczne, pieluszki, łyżka do lekarstw, rożek, poduszka do karmienia i cała maaaaaaasa innych drobiazgów. Pampersy tez ;D
ciuszków tez dośc troche mam. tylko wypiore w marcu po remoncie, bo tak to sie zakurza i szkoda roboty.

Mam pytanko. Nie spotkałyście gdzieś czasem takiej nakładki do wózka dla drugiego dziecka?? Widziałam kiedyś na spacerze jak pani miała dla starszego synka taka nakładkę i on sobie tam stał trzymał wózeczka i jechał:-p nie wiem jak sobie poradzę Gabi będzie miała jakieś półtora roczku jak się drugie urodzi i spacery mnie przerażają... Wprawdzie lubi chodzić ale wiadomo do jakiegoś czasu... a później trzeba już nieść.
malutka_z_krk23 a wykukałaś już jakiś fajny sklep w Krakowie z akcesoriami dla dzieci czy jeszcze nie masz nic upatrzonego??

Pozdrawionka

O kurcze,ale szalejecie z zakupami:szok: ale cudne te ciuszki:tak:
Ja nadal twierdzę,że za wcześnie i dużo czasu:sorry:
Ale jak będzie 30 na suwaczku i u gina ok to ruszę na allegro:-D

Dzięki Gabi o coś takiego mi właśnie chodziło ale cena rzeczywiście nie jest mała :-(powiedz mi jeszcze ile miał Twój synuś jak zaczął mówić? hehe mam nadzieje że Twoja imienniczka a moja córcia też będzie znała odpowiedzi na wszystkie pytania:-)
Gabrysie to jednak mądre kobietki:-) Pozdrawiam

reklama
O kurcze,ale szalejecie z zakupami:szok: ale cudne te ciuszki:tak:
Ja nadal twierdzę,że za wcześnie i dużo czasu:sorry:
Ale jak będzie 30 na suwaczku i u gina ok to ruszę na allegro:-D

Gabi to raptem tydzień ci został :-D więc zbieraj do obserwowanych ;-)

A my jeszce w lato naszą kozę woziliśmy w spacerówce bo to taki leniuszek i mówiła że ją "gogi bolą"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry