• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

i kolejne:tak::tak:

Załączniki

• e72b877efd8d9b1amed.jpg
    e72b877efd8d9b1amed.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 521213440.jpg
    521213440.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Frezja ubranka przesłodkie, nadii łóżeczko też eleganckie, ja po moje dopiero w przyszłym tygodniu pojadę, tzn. już kupiłam na allegro, ale do osobówki się nie zmieści, a znajomy z dostawczym autem znajdzie czas w przyszłym tygodniu, także cierpliwie czekam, a i tak łóżeczko mieliśmy kupić w lutym, więc już będzie prawie luty ;-)

Malutka ja mam podobnie, już sama z siebie się śmieje, że lepiej będzie jak nie będę wychodzić z domu, bo jakoś tak zawsze mnie ciągnie do sklepów dla maluchów, albo ciucholandów, dziś to normalnie już samą siebie przeszłam tyle nakupowałam, że sama byłam w szoku, m.in. wiosenny kombiznezon nexta biały, trzy welurkowe kaftaniki, dwa cieplejsze sweterki, dwie podkoszulki, dwie czapeczki, dwa komplety spodenki + podkoszulki - to już na 3-6 mies., A wszystko za 40 zł :szok: a zresztą jak znajdę chwilę to powklejam zdjęcia :-) . Ale jestem zadowolona, chyba najbardziej z tego kombiznezonu, będzie idealny na wyjście ze szpitala.

dziewczyny to wy szalejecie z tymi zakupami :szok: ja narazie prawie nic nie mam:baffled:, teraz jadę do Polski i zobaczę co tam podostaję w prezentach :happy: i mam zamiar po powrocie dopiero uderzyć na synkowe zakupy

Narazie mam tylko pare ciuszków, a to niektóre z nich ( plus krówka) hihi

Załączniki

• CIMG0490.jpg
    CIMG0490.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 87
  • CIMG0491.JPG
    CIMG0491.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 55
  • CIMG0492.JPG
    CIMG0492.JPG
    59 KB · Wyświetleń: 55
Słodkie te wszystkie ubranka.:-)
No i łóżeczko bardzo praktyczne:tak:
Moje jest standardowe, proste też z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami w kolorze takim jak meble w sypialni, pościel też wczoraj dostałam ale narazie wszystko w folii i czeka.

Załączniki

• 05012008862.jpg
    05012008862.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 69
Dziewczynki super te wasze zakupki, widze, że u was jest tak jak u mnie, jak tylko ide na zakupy to nie obejdzie się bez kupienia czegoś dla dzidzi, więc też musiałam sobie wprowadzić jak narazie zakaz chodzenia na zakupy :szok::szok::szok:

Uwielbiam oglądać zdjęcia z waszych zakupów :-) wszystko takie piękne :tak: i ubranka i łóżeczka, wszyściutko :-D:-D

I dzięki że wam się mój frak podoba :-D:-D
W nim synek ze szpitala będzie wychodził bo tak mi się podoba :rofl2:

reklama
ja już sklepy z rzeczami dziecięcymi powinnam omijać wielkim łukiem... bo jak tylko znajdzie się jakiś w pobliżu to nie ma na mnie siły i coś muszę kupić. I nie wiem kiedy te wszystkie rzeczy dzidzia będzie nosić:-)

Ale za jakieś 2 tygodnie jedziemy już na takie ostateczne zakupy czyli po łóżeczko, przewijak, wanienke itd:) . Już się doczekać nie mogę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry