• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Fajne sukienki na tej stronie! Tylko jak na raz to drogie :-( Nas też czeka wesele w październiku i będę musiała włożyć na siebie coś innego niż dres z Biedronki czy dżinsy z lumpka :-p No ale mam jeszcze miesiąc...

Doggi ja nie pamietam ile przesylka ale laczenie 150 zl dalam ;-)

Unita audi a3 chcialam kupic ale w sumie dobrze ze zdecydowalixmy sis na naszego rumuna bo wzielismy za gotowke a teraz przy remoncie itp bysmy nie dali rady jeszcze auta splacac. My suszarke odpuszczamy. Jutro podejmujemy decyzje co do fachowca do remontu i od pon ruszaja. Zobaczymy jak wyjdzie. Jest szansa ze do 1 pazdziernika damy rade. Sporo staramy sie robic sami z oszczednosci...
Ja tez bez gomdoli sobie nie wyobrazam. Unita moze poszukaj chockaz takiego wozka z miekka gondola ala nosidlo?

Karpanna mam te same warunki tzn drogi jak na wsi, 1pietro a wozek na dole lub w aucie ;-)

Bada dlatego ja teraz nie trawie zwierzat ;-) a taka suszarke moze sobie po slubie kupimy ;-) w tym roku raczej nie ma opcji bo w totka niw gramy :-(

My z Ł tez planujemy wiecej. Oboje jesli finanase pozwola chcemy miec chociaz 3 :-)

My sie staralismy od kwietnia 2013. Nie pykalo. W kwietniu br poszlam do gina, mierzyl owulacje, wybral dwa dni i powiedzial ze jak nke pyknie to zaczynamy badania. Juz bylismy umowieni na Ł i moje ale ze sis udalo to nie trzeba bylo isc :-)

Sylwi super zakupy

reklama
Agulqa, my wszystko prawie sami zrobiliśmy, tzn mojego wkładu chyba najmniej było, bardziej mentalny ;-) No, pomalowałam grzejniki i krzesła, a reszta to tylko wskazówki, gdzie i jak ma być, no i sprzątanie :eek: My nie mamy mieszkania, tylko dwa piętra w domu moich teściów, z oddzielnym wejściem z podwórka - to właśnie te schody nam sąsiad fachowiec robił, a i tak trzeba było po nim poprawiać :wściekła/y: Poddasze zostaje do zrobienia w bardziej lub mniej odległej przyszłości, na razie jest składem naszych rzeczy. Rodzice nam dużo pomogli, w szczególności mój tata.
Agulqa, dużo ciężkiej pracy taki remont i przeprowadzka, ale satysfakcja jaka :laugh2:
Co do wózka, to już chyba nie będę kombinować i kupię z gondolą, rozglądam się na olx, może coś się trafi. Jak nie, to kupimy nowy i już. W końcu wózek jest ważny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry