• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Unita, jak na razie ja jestem zadowolona z getrów, ale mam je dość krótko.
Panel na brzuch super się trzyma, nie obciska, wyprane nie farbowały, nie zmieniły koloru, ani się nie zmechaciły, oby tak dalej :)

reklama
no właśnie mnie te kółka też zastanawiają. super tu na promenadzie wyglądają, ale w praktyce a naszych chodnikach? hmmm.. chyba średnio.

ja nosiłam młodego w foteliku-nosidełku po sklepie. oj to były CIĘŻKIE chwile ;-) no i właśnie w tym problem mojego obecnego wózka-po pierwsze cholera za ciężka i za duża na zakupy, a po drugie nie mam adaptera na fotelik żeby zamontować. stąd mój przyszły zakup fotelika recaro na spacerówkę maclarena, bo drugi raz nie będę taszczyła fotelika w rękach :no:

jeżeli ten kosz na tak krótka wystarcza, to u mnie raczej odpada. w sumie kołyska też by się przydała taka z obniżanym materacem, żeby siadające już dziecko nie wyskoczyło mi z niej. raczej szkoda będzie mi półroczne dziecko przenosić do innego pokoju, a ja naprawdę nie zmieszczę łóżeczka w sypialni :-(

Nulini, no tak, nie pomyślałam, że tak można rozwiązać ten problem haha :cool2:

Nulini ja miejsca przez lozeczko tez nie bede miala, ale mlody bedzie z nami niecaly rok. W sensie ja chce by nawet maks pol roku. Pozniej pojdzie do siebiw bo jak wroce do pracy to juz nie moze spac z nami w sypialni

Sprite dla mnie one wygladaja na kieoskiej jakosci plastik. Ale nie czytalam opisow bo kolka dla mnie odpadaja.

Kasiek znajomosci brak ;-) a podoba mi sie chocby po to ze moge spac z dzieckiem w lozku np na wyjezdzie bez obaw ze je zgniote ;-)

Emilchen mozesz nosic dziecko w tym foteliku ale to wtedy mega niewygodme i ciezkie

Sprite, co do wozeczka warto by bylo zmacac jego amortyzacje, a kola jak kola z materialu spoko (kauczukowo-gumowe), jak nie będziesz jeździć po polmetrowych zaspach to pojedzie po sniegu spokojnie ... najlepiej poszukac opinii w necie.
Waga niezla tego wozeczka pytanie jak z jakoscia materiałow.
Jak trudno sie dokopac do opinii to ja te 2 tys zainwestowalabym w bardziej sprawdzona marke.

ok na forum gazeta pl. piszą że to są tandetne wózki, a ich waga i wymiary jest przekłamana, ogólnie plastik fantastik, taka podwieźdupka do galerii Wózki CAM - jaka jakość??? - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl. Czyli odpada jak dla mnie całkiem.

Emilchen, ja przy Tymku się tak zrobiłam że fotelik, żeśmy nosili bo nie mieliśmy adapterów na stelaż i nigdy więcej. Teraz jak ogladam wózki to obowiązkowo musi być adapter do fotelika (wtedy na zakupy wrzucasz stelaż do samochodu i w sklepie wpinasz fotel i masz z głowy) Nie przerzuca się tego dziecka w koszach na zakupy itd

Ostatnia edycja:
emilchen, ja przy Tosi miałam gondolę w formie wkładki do spacerówki, więc nawet nie wiem, jaki był jej rozmiar :baffled: Ja fotelika samochodowego używałam jako nosidła, do sklepu czy przychodni brałam Młodą w foteliku :tak:

Sprite, ja właśnie miałam fotelik wpinany w stelaż i brałam sam stelaż do sklepu i wpinałam fotelik :tak:

reklama
Bada super zakupy, ale Alicjowe śniegowce mnie użekły i dla mojej Alutki bym takie kupiła super słodkie :-D

w końcu też zakupki porobiłam jakis czas temu :-D

20140902_155928.jpg20140902_201319.jpg

Załączniki

• 20140902_155928.jpg
    20140902_155928.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 20140902_201319.jpg
    20140902_201319.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 61

Nowe wątki

reklama
reklama