• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja na pewno wiem ze w aypialni nie bedzie miejsca, jedynie w pokoju malego. Ale mam nadzieje ze zmiescimy sie z wanienka w lazience ;-)

Elutka wlasnie mnie tez noszenie wanienki przeraza szczegolnie jak Ł nie bedzie w domu.

Myckupilismy ostatnio nowa koldre 200x220 z jysk z mikropuchu. Sztuczna ale Ł w tym robi i mowi ze dobra jest :-P wierze mu na slowo. A raczej nie mozemy miec naturalnej bo Ł alergik

Karpanna ja planuje te pierwsze kupic pampersa chyba, a pozniej juz wielorazowy. Ale sama nie wiem do konca, bo jak cena znacznie wieksza niz innych to pewnie tansze wezme :-P

ja jechałam na oryginalnych ...cały okres pieluchowania, na zmaine z huggisami. wychodzi cena za sztukę podobna do tych tańszych jak sie kupuje w gigapakach :tak:

bada pampki premium care niby są z dodatkiem bawełny i mają taką siateczkę, która jest do d...y bo się przykleja do dupinki i powoduje podraznienia, wieięc ja nie mogłam odkryć z której one strony są delikatniejsze ... na pewno nie nadają się na to smułkowe podsrywanie bo po co maluchowi fundować podrażnienia.

zielone pampersy 1 też można kupić w zbliżonej cenie,ostatnio znalazłam za 55 gr,a tak pytam bo szwagierka ma właśnie te białe pampersy ,a za moich dzieci były tylko zielone :happy2:

ja tak jak Żelka, ja jest promocja to oryginalne, ale juz od dłuższego czasu Dady lub lidlowe te ultra cienkie czy jakoś tak. jakoś nie miałam wcześniej siły latać po sklepach i szukać promocji. ale faktycznie czasami nawet bardziej opłaca się pampersy.

reklama
A ja zaczęłam patrzeć na laktatory. I w sumie chciałam ręczny, ale trafiłam na canpol easy start i wczytuje się właśnie w opinie, i wydaje się być naprawdę super. Przede wszystkim kobitki piszą ze bardxo dobrze odciąga pokarm, co w sumie jest częstym problemem bo wiele laktatorow kiepsko odciąga (choći się wydaje ze to kwestia wkretu, bo ja miałam ręczny canpol i super odciągal wysysal do zera i potem moja koleżanka chciała pożyczyć bo jej nie odciągal i ten mój też jej nie odciągal wiec chyba to kwestia umieć nie umieć a ze ja byłam zmuszona do odviaganua to musiałam umieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry