• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
czy wiecie może czym się różnią pieluszki Pampers new born 1 te zielone od tych białych (premium care) ? czy tylko tym,że te zielone mają wycięcie na pępek? jak macie to może wrzućcie link tej babeczki co to wszystko testuje :happy2:

To ja nie mogę ją jestem uczulona na puchowe tzn na te z pierza :P kiedyś miałam taką kołdrę i miałam cały czas kaszel i katar potem się okazało ze to kołdra :P

Bada ja nie mam pojęcia ale czy te białe premium care nie są bardziej sensitive?

Elutka, my rok temu dostaliśmy od babci męża kołdrzysko puchowe, 200x220, KOCHAM JĄ!!! :-D

Doggi,
w sumie ta wyprawka to nie do końca tak z nieba spadła, bo my po Młodej też od groma rzeczy daliśmy właśnie tym ludziom, wrócił do nas nawet nasz leżaczek i kilka ciuszków po Młodej :-D Stojak pod wanienkę niestety połamali i kupili sobie niższy, niż nasz był...

reklama
karpanna, do szpitala miałam oryginalne Pampki, ale dostałam do testowania za darmo :-p A w domu jechałam na Rossmannowych, bardzo lubiłam ich "1" i "2", późniejsze rozmiary już mniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry