• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Fajny zakup :-) my z mama znalazlysmy cala siatke butow po mlodym rakich na rocxek i ciut wiecej lacznie z przeslodkimi
Kaloszami rozm mini ;-) laktator taki jakby z grucha (wezme sobie do szpitala ;-) no i sprawdzilam na sobie, siara poleciala z cyckow... ) mam jeszcze kilka maskotek i mate edukacyjna :-) a i karuzela do lozeczka, oczywiscie planuje czesc rzeczy przerobic pod siebie. Plus 2 kocyki cieniutkie i jeden grubszy

reklama
ja klasyczne drewniane juz miałam dla chłopców z vox,a teraz mamy w częściach bo Piotrek zrobił z niego bramki na schody :-D a i mam drewnianą kołyskę białą
agulqa ​fajne zdobycze i mniej do kupienia zostanie

No to mam popołudnie zagospodarowane :-D brat mi przywiózł po znajomych wanienke, przewijak, lezaczek, mate i 6 pudeł ciuszkow dla chłopczyka :-D Wyprawka prawie z głowy :-D

Załączniki

• 1411213606919.jpg
    1411213606919.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 66
Bada, jezyk no mega sie ciesze. Co prawda karuzele i mate chce przerobic troszke i wszystko trzeba wyprac itp, ale wiele z tych rzeczy na pewno sie przyda :-)
Nulini super! Mi ponoc wanienka tez ma skapnac, ale bez stojaka :-( przewijak musimy kupic i lezaczek jesli bedziemy chcieli miec to tez

Agulqa_b, Nulini super ze taka wyprawka wam się uzbuerala zawsze do przodu :)

Agulqa_b dla mnie wanienka nie musi mieć stojaka wiadomo, łatwiej, ale u nas absolutnie nie był stojak potrzebny :)

Pewnie ze poradze sobie ;-) a wy kapiecie dzieci takke male w pokojach czy w lazience? Ja nigdy nie rozumialam po co ludzie nosza wanienke z woda do pokoju jak mozna wykapac w lazience...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry