• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Łóżeczko, fotelik, kojec, fotelik do karmienia jak kupisz dobre w rozsądnej cenie nie wyrzucisz, szkoda będzie ;) ja moje pożyczyłam bratu np bo on rok po mnie mniej więcej dorobił się syna i oni uzytkowali. Tylko wózek do wymiany bo kupiłam taki za 650 zł i go po prostu zajechalam :) można by naprawić ale T postanowił ze nie bawimy się w to tylko nowy i porządniejszy :) a tak to są rzeczy które powinny starczyć na nie tylko jedno dziecko :)

Ja dzisiaj się wybieram do komisu, który mi wielokrotnie sąsiadka polecała u mnie na osiedlu. Podobno mają bardzo fajne ubranka dla dzieciaków, nie jakieś super tanie ale firmowe i w dobrym stanie. Może kupię kilka rzeczy dla Jagody, a dla Niny muszę kupić czapkę na jesień i kamizelkę.

Suseł, ja czapę na jesień kupiłam Tosi wczoraj, doczekać się nie mogę przesyłki :-D A w komisach kupować nie lubię, przynajmniej u mnie ceny z kosmosu, jak za nówki :baffled: Już wolę na Allegro pobuszować :tak:

No a ja właśnie nie lubię na allegro, nie mogę dotkąć, przymierzyć itp. A to miejsce jest akurat sprawdzone więc może ja też coś upoluję. Ceny nie są niskie, jak w lumpkach, np. za body trzeba dać 5-6 zł , ale za to w bardzo dobrym stanie i dobrej jakości bo firmowe.

Nulini ja czekam ma zdjecie mlodej w czapie i kominie ;-)

Akurat po mnie odziedziczyła kretyński wygląd w każdym możliwym nakryciu głowy :-p

Suseł, ja mówię o moich komisach ;-) Byłam ze 2 czy 3 razy i dla mnie 30zł za używaną sukieneczkę to żaden szał, jak na Allegro mogę wyczaić za 1zł :tak: A jak kupię za 1zł, to nawet na szmatę po podwórku mi nie żal :-D

Dziewczyny przymierzam się do kupna fotelika samochodowego i mam pytanie: Czy powinien mieć nakrycie na nóżki. Dziewczyny rodziłam wiosną więc było mi to nie potrzebne ale teraz w styczniu to się zastanawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry