• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jezyk zazdroszcze. Ja na jesien-zime nie mam nic :-\ pocieszam sie ze poki co mi goraco, ciekawe jak dlugo...
Tez bede miala taki na lozeczko. Ale ceny wszystkiego przerazaja mnie

Ja miałam taki nakładany na łóżeczko z tym, że u mnie stał na komodzie. Teraz pewnie też tak zrobimy. DO tego mam taki rozkładany z Ikei, taki na nogach jak wanienka, bardzo fajny, stał m.in w łazience żeby malucha po kąpieli spokojnie ubrać.
A do mnie wczoraj szwagierka dzwoniła, że jednak się pomyliła i mają całe 2 kartony ubranek dla noworodków, myślała że oddali komuś le się okazało, że leżało to gdzieś u teściowej w piwnicy. W związku z czym mam już nic nie kupować bo wszystko dostanę.

Jacek miałam taki na łóżeczko i był super wysokość idealna na mój kręgosłup wiecznie bolący przez nadmiar tłuszczu na klatce piersiowej :] teraz tez tak planuje ale muszę nowy przewijak kupić bo poprzedni ola całkowicie zniszczyła (no ona do tej pory jak taka szarańcza jest)

Boshe... jaka jestem nieogarnieta!:-(

Ktoras z Was, jakis czas temu pisala ze kupila cos na allegro i ze ten sprzedawca ma sporo rzeczy dla dzieci w rozsadnych cenach. Jakby ta mamusia styczniowa nie miala jeszcze az tak rozwinietej sklerozy ciazowej jak ja i moglaby wstawic link ktorego ja szuka a oczywiscie nie widze - bede wdzieczna i uchroni mnie przed odwodnieniem z powodu wylania rzeki lez. Bo to przeciez swietny powod do placzu.

Ja bez becikowa to sie nie wypowiem:) Teraz kupie mlodemu tylko jakis cieply ale cienki otulacz po kąpieli.

Przewijaka nie uzywalam i przewijalam na lozku (bo dom pietrowy i musialby zagracac salon). Tak wiec przewijak stal na gorze w lazience i sluzyl tylko do rozebrania do kąpieli i ubrania. Teraz bedzie tak samo:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry