• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja wózek nie wiem kiedy kupię, jak pomyślę ze muszę do wrocka po niego jechał to mi się odechciewa :/ wiec musze jakaś hurtownie znaleźć dla dzieciów żeby połączyć wózek z wyprawką żeby nie jechać tylko po wózek i torty sowy

Doggi we Wrocku hurtownia Bajka jest. Są tam wózki i wszystkie inne duperele... Co to torty sowy?

Bada a no widzisz, może jeszcze jeden sobie zmówię :)))

Ostatnia edycja:
AZA sowa to pan który założył cukiernie w Bydgoszczy i teraz w większości dużych miast ma filie. I ma takie torty ze mi nogi miękna :)
Ja wózek chcę kupić w bobo wózki najtaniej wychodzą Jak tak patrzyłam w necie ale dobrze wiedzieć o tej hurtowni bajka muszę obczaić :)

Agulqa_b nie jest utrudnieniem ale zawsze można rzepy doszyć :) jak bez nich się nie sprawdzi :)

Jezyk wlasnie mam beciki i bede kupowala material na poszewki bo beciki po kims troche zniszczone. W takim razie kupie cos do wiazania tez ;-)

Dzis zamowilismy meble do sypialni hurra!!! :-) w koncu :-) nasz materac i nowa koldra juz dawno czekaja ;-)

No i info dla osob co maja konto w pekao sa. Do 30.10 jest promocja i za potwierdzenia platnosci karta powyzej 10zl mozna dostac fajne prezenty dla dzieciakow

Edit
Sezon na zwierzaki - Bank Pekao SA link doctej promocji w pekao sa

Doggi a o rzepach wlasnie tak pomyslalam tez ze doszyje jak cos ;-)

Ostatnia edycja:
Bada kojec czyli łóżeczko turystyczne? Jeśli tak to u mnie był kilka razy w roku eksploatowany i nic się z nim nie działo. Teraz będzie służyło drugiemu brzdącowi :))) Swoją droga nic się przed Tobą nie ukryje hehe... :))))

reklama
ja kupiłam łóżeczko turystyczne,będziemy go używać jako łóżeczko stacjonarne na początku nie wiem czy rozłoże bo mamy kołyskę,ale z drugiej strony tam jest przewijak,a bez sensu kupować 2 osobny ceratowy przewijak-tak więc dzięki :happy:

agulqa Ty piszesz o takich starodawnych becikach z piór ? jak tak to to raczej mało praktyczne jest,a szczególnie za ciepłe,chyba że zamierzacie nie grzać zimą :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry