• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi jakbym ja to napisala! Mam identycznie z M. Dla chlopakow nic mnie nie jara, zero podniety. Wszystko jakies takie sobie. Wiem ze duzy wybor ale i tak nic mnie nie przekonuje.Na dodatek nie cierpie niebieskiego blekitnego. Tylko w wersji granat.

Elutka ja tez mialam miec min.rozu w szafie mlodej. Ale nie da sie np.w Smyku widac podzial na niebieski i roz. Ciezko dostac szary czerwony czy zolty. Staram sie ale duzo slicznych rzeczy jest rozowych i kupuje zauroczona. Jak ktos cos przynosi to tez rozowe bo 'ze dla dziewczynki';)

Karpanna kombinezon puchowy gruby dla chodzacego bobasa lub dla niemowlaka w spacerowce. Taki maly nieruchomy zapoci sie w gondoli pod kocem i oslonką/spiworkiem. Ale to tylko moje zdanie;)

Zelka fajny bo do fotelika samochodowego. I bez nog. Pamietam jak dla cory mialam z nogami i musialam meczyc sie z ich wsadzaniem gdy np.usnela. A taki bobas niemal non stop spi.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz właśnie ja cicałam spiwór (bez nog) z dziurką na psy fotelika ... bo widziałam jak kolezanka dziewczynki styczniowej upychała jej te nożyny w nogawkach i to wywoływalo histeryczny płacz. A tak kładziesz na śpiworek, wsadzasz ręce w rękawki, zapinasz i ubrane dziecko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry