• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Witajcie
Mam na sprzedaż komodę kapielową oraz wanienkę ze stojakiem, a także dużo ciuszków dla dziewczynki urodzonej w styczniu (w tym kombinezon dla noworodka). Zainteresowane mamuśki zapraszam na priv.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja także mam takie komody z Ikei i jestem bardzo zadowolona. Jedną planujemy przeznaczyć tak jak przy Ninie właśnie na rzeczy dla Jagody a na górze położyć taki ceratowy przewijak.

Ja akurat na brak ciuchów ciążowych nie narzekam, mam 2 pary jeansów z poprzedniej ciąży i jeszcze ze 3 pary od koleżanek, bardzo fajnie się w nich chodzi. Jakoś nie umiem się przekonać do legginsów i tunik, założyłam jedne w zeszłym tygodniu do tego taką tuniko-sukienkę i nie spodobał mi się efekt. Wole tunikę założyć do jeansów właśnie.

Aza dokładnie taki sam zestaw Tomee Tipee będę kupować - tylko na razie wczoraj poszalałam z innymi rzeczami ( typu rożek, prześcieradła, kołderka + podusia itp) i czekam na zasilenie konta :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry