• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja kupuję po 2 na dziecko, a że Młoda ma jeden, to kupuję 3 :-D Wszystkie takie rzeczy mam po 2 - komplety pościeli, prześcieradła, piżamy długie/krótkie, szlafroki - jak jedno do prania, to drugie w ruch :tak:

Dziewczyny z większych miast, Wy sobie szukajcie na Allegro takich dupereli w swoich miejscowościach, ja zawsze wpisuję na Allegro czego szukam, a później zaznaczam, że tylko z Częstochowy, co by na wysyłce oszczędzić ;-)

świetna misiowa bluza. jest tak dla dorosłych (obecnie nieco puszystych)? :laugh2::-p

fajne ręczniczki. mam takie 2. i 2 duże przeznaczone tylko dziecka. wystarczyło. ale dokupię choć 1, bo to się akurat przydaje :tak:

o tym kocyku minky też ciągle myślę, ale jakoś nie mam odwagi póki co kupować rzeczy w dziewczęcych kolorach :zawstydzona/y:

reklama
sprite, to kup unisex :-D

Mnie ten Minky chodzi po głowie, ale jak już, to w styczniu kupię, póki co są ważniejsze wydatki, zobaczę, jak będziemy z kaską stać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry