• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Zamówiłam podgrzewacz nuk ultra rapid coś tam:D a w poniedziałek zamawiam laktator :D

Kasiekz ja w grudniu chce juz nie pamiętać o zakupach, bo grudzień yo mikołaj, wigilia itp inne wydatki :/

Ostatnia edycja:
Doggi, a jaką on ma regulację temperatury? Pokrętło czy ustawia się precyzyjnie np. 37,5 stopnia? Bo ja właśnie szukam takiego z precyzyjnym ustawianiem, a nie pokrętłem i żeby był też 2w1 ze sterylizatorem...

Wydaje mi się ze precyzyjne bo tam są jakieś przyciski pokrętła mię ma. Ale dla mnie to mało ważne w sumie, tak samo sterylizator nie jest mi potrzebny. Dla mnie najważniejsze żeby szybko grzal bo ten co miałam poprzednio to z 5 min trza było czekać lekko a yo wieczność była! A ten niby do 2 min wiec Lubie to :D

reklama
Doggi tommee t. blyskiem podgrzewa wiec na pewno sprawdzi ci sie. Kupilam uzywany na sloiczki taki zwykly (3stopnie podgrzewania) i byl super. Sprzedalam bo na wyjazdy potrzebowalam bezprzewodowy i kupilam termos podgrzewacz 2w1 Philips Avent. Wieczorem nalewasz a rano masz dalej gorącą wode wiec tez polecam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry