• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

karpanna, no właśnie bez przecen czy promocji to w marketach wcale nie mają fajnych cen :baffled:

Doggi, gratulacje!!!

Mnie się marzy laktator elektryczny, ale poza moim zasięgiem finansowym.
I zastanawiam się, czy kupić ręczny, ale nowy, czy szukać używanego elektrycznego...

reklama
Ja też byłam dzisiaj na zakupach i nie mogłam się oprzeć!
Znowu różowości - one takie słodkie !
Więc śpiochy pszczółki dla naszej Majeczki oraz półśpiochy.

I jeszcze moja mama upolowała dziś w Tesco 5 szt body z krótkim rękawem za 16,50. Wzięła większy rozmiar więc na lato będą jak znalazł :-)

Aha i u nas w nowym mieszkanku coś zaczyna się dziać.
Wczoraj parkiet został polakierowany. Jeszcze tylko meble i szafy do zabudowy i można się wprowadzać.
Chociaż pewnie jeszcze nam trochę zejdzie.
Bo ja chcę mieć prawie wszystko gotowe zanim się wprowadzimy bo wiem że potem z kasą będzie ciężko.
Dziś zamówiliśmy stół do "salonu" i łóżko i komodę do sypialni. Zostanie jeszcze łóżeczko dla małej ale to moi rodzice dziś powiedzieli że kupią.
A rodzice mojego M. zbierają na wózek.
Więc trochę wydatków nam odejdzie :-)

Załączniki

• CAM00289.jpg
    CAM00289.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 68
  • CAM00290.jpg
    CAM00290.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Skończyłam poduszkę. Matko mam taki ból krzyża teraz ze nie wiem jak się ułożyć a wcale długo nie siedziałam z 40min :(((( ech starość, cuążoeość nie radość.
Zdjęcia całej pościeli wrzucę jutro bi dziś ciemno a nie chce mi się bawić z naświetlaniem pokoi :P

Yggam śliczne ciuszki!!

Karpanna dlatego ja jsk zamawiam na allegro coś to zawsze patrzę co jeszcze ma sprzedawca i odcrazu więcej rzeczy zamawiam i wtedy wysyłka juz nie razi tak :)

Doggi brawo! Ja wysprzątalam caly dom lącznie z fugami w lazienkach ze teraz spojenie lonowe mnie napierdziela na maxa. Czlowiek durny:)

O laktatorach nic nie wiem. Nie uzywalam wiec nie kupuje:) Jakby co to pozycze od sąsiadki.

ja mam ręczny z aventu i nowego nie kupuję, bo przy młodym odciągałam tylko w potrzebie w szpitalu i może ze 2-3 razy w domu. nie polecam go, bo mój strasznie SKRZYPI. wstyd było mi w szpitalu w nocy odciągać, bo chyba pół oddziału mnie słyszało :rofl2:

reklama
I nie wytrzymałam dorobiłam do poduszki pier.dołki jeszcze :P i jestem z siebie tak dumna ze hej ;) Stachu tez dumny bo radośnie podskakuje w brzuchu ;) ale to może zasługa szarlotki ;)

Efekt końcowy poniżej, już wiem jak się zabrać za minky to mogę zamawiać materiał i szyć pościel dla Stachowickiego :D

P.s. Jestę dziwolę i nie umiem gwiazdek rysować wiec koslawe są :P

Załączniki

• 1412447275304.jpg
    1412447275304.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 84

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry