• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Chyba skuszę się i kupię kocyk Minky.
Dziewczyny jak do któreś dotrze ten kocyk niech się wypowie jakie wrażenia i czy warto no i poda link. Z tych grubych można wyciągac ocieplenie?

Ja mam już minky :-)
Ale ocieplenia nie da się wyjąć bo jest już razem zaszyte. Więc musisz wybrać z ociepleniem lub bez. Ja mam z ociepleniem ale nie jest jakiś przesadnie gruby. Za to w dotyku milutki.

Ostatnia edycja:
Ja też się skuszę na Minky, tylko wypłatę dostanę.
Co do laktatora to ja miałam jakąś ręczną Medelę, zadowolona w sumie byłam.
Z ubranek dla niemowlaka to chyba nic już nie będę kupować, w weekend szwagierka podrzuciła mi 5 toreb ciuszków- 2 dla noworodka i 3 dla starszego bobasa, takiego po 6 miesiącu. Śpiochów i pajaców to już mam tyle, że ze 2 dzieci mogłabym obdzielić. Kupię tylko coś co mi się bardzo ale to bardzo spodoba.
A my dostaliśmy od mojego ojca miły zastrzyk gotówki, to znaczy taki wirtualny ale bardzo fajny. Pożyczył mi kilka miesięcy temu 7 tysiaków na ZUS ciążowy i teraz powiedział, że nie musimy mu oddawać, ze to prezent dla Jagody:-)

Suseł, WOW!!! Niezły zastrzyk, ale zazdroszczę!

Yggam, aaa, a ja myślałam, że to ocieplenie się da wyjąć :-(

Laktatory elektryczne oglądałam w weekend i w sumie używany kupię spokojnie w moim mieście do 100zł...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry