reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Karpanna- CCC bez reklamacji?? Pierwsze słyszę. Koleżanka reklamowała bez problemu.

Megami- może dlatego że zimą na zjezdzalni nie zjeżdżają:D ale nie przemakaly ani się nie rozklejaly. :)

reklama
Karpanna, zamówiłam z allegro:
KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4686294597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wybrałam jasny róż z białą sową, no i z wypełnieniem.

Nie odbierasz może osobiście? :-D Wpadniesz na kawę :-D

Ja sobie butów drogich nie kupuję, bo KOCHAM buty i wolę mieć 5 różnych par na różne okazje, niż jedne, ale porządne :-p
Za to Młodej na wiosnę kupiliśmy półbuty Lasockiego i nic się z nimi nie dzieje, a ciora je niesamowicie :-D

A u nas nie przyjmują reklamacji. Buty niszczą się szybko.Teraz musieliśmy na szybkiego kupić starszej adidasy i juz spody zdarte i cholewka jakby kilka lat były noszone. Wyglądają źle dobrze że ma jeszcze Pumy bo do szkoły się nie nadają chya tylko na plac zabaw a potem do kosza jak przyjdzie zima.

Nulini, moja Ty butowa siostro :) mam tak jak Ty, na ilosc nie na jakosc :) z drugiej strony tak mysle, ze jak sie ma duzo butow, to i tak przeciez nie chodzi sie i nie niszczy caly czas jednych wiec szybciej zdaza sie znudzic niz zepsuc :) mi sie juz buty w domu nie mieszcza to mam nimi wypchany bagaznik w aucie :)

młody też w miał w zeszłym roku zimowe z Lasockiego i niestety tak jak u Megami czubki zdarte (przez wchodzenie po schodach na 4 piętro). ogólnie były fajne, ale raczej na wyjścia niż na co dzień.

To moje dziecko jakich nie miałoby butów to o tak po sezonie do wywalenia jej się normalnie buty palą na nogach! Ale Ma to po tatusiu, tatuś co 2-3 miesiące kupuje nowe bo aktualne wyglądają jakby je czołg przyjechał :/
Tesciowa mówi ze od dziecka tak niszczył buty, za to jego brat buty zawsze jsk nówki a w ogóle nie dba!

Indi, ja sobie specjalnie w Jysku szafkę na buty kupiłam, bo mi się nie mieściły nigdzie :-D Za to moja mama mnie potępia, bo dla niej to tylko markowe, skórzane i porządne, a później jęczy, że jakieś tam jej do czegoś nie pasują :baffled: Ja natomiast miłuję się w szpilkach, niestety moje nogi nie i nie mogę w nich chodzić cały dzień ;-) Ale na wyjścia są jak znalazł!

Sprite, te Tosi półbuty też początkowo były "na wyjścia", ale doszłam do wniosku, że raz, to i tak buty na rok, bo na wiosnę zawsze kupuję nowe, a dwa, i tak butów nie zostawiam dla drugiego dziecka, bo jednak butki się dopasowują do stopy ;-)

reklama
Nulini, ja za moimi szpilkami tesknie bardzo, I za kazdym razem jak widze Jakie's super szpule w sklepie to az mi sie lezka w oku kreci. Niestety przez te bole plecow nawet po krotkim spacerku w chelsea bootsach co maja taki may kolkowaty obcasik bardzo cierpie :( teraz tylko na plaskich smigam, co sprawa, ze moje uda wygladaja jeszcze bardziej masywnie I bezksztaltnie :(

Do góry