• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Goferek to super! Ja dopiero w listopadzie kupie

Doggi tyle ze ja nawet dobrej miotly nie mam tylko stara jakas od babci Ł chwilowo. Moze serio sie zaopatrze bo poki co tez nigdzie dywanow noe bede miala a mysle ze dobra miotla nie wyjdzie mnie 150zl :-P

Sprite super zakupy!

Sprite ale super!! Śliczne :)

Agulqa_b ja np przez psa zamiatarki dwa razy dziennie ola i tak wygląda jakby miesiąc nikt nie sprzatal wiec ja drigich miotel nie kupuje bo po miesiącu zajechana tak że do wyrzucenia :P ale jak wy we dwoje to możesz sobie kupić jakąś porządna i ładnie ci pozbiera codzienny kurz jak nie macie dywanów to tym bardziej chwila moment i pozamiatane :)

kurde, ja sobie z miotłą nie wyobrażam. nie mam dywanów (panele i kafelki), ale codziennie używam odkurzacza na calutkie mieszkanie. no szlag mnie trafia jak nie odkurzę raz dziennie! z miotłą chyba bym się nerwowo wykończyła ;-)

za to chciałabym nowy mop. mam wiadro i mop z viledy ten najzwyklejszy zestaw i jestem zadowolona. ale ostatnio koleżanka zaczęła mi zachwalać to coś https://www.sklep.vileda.pl/produkt/easy_wring_and_clean.php podobno i wiele lepiej ściera, ale to nie jest dobry czas na takie wydatki :-p

Doggi no wlasnoe bo my ani zwierzat ani nic. Poki co sami. Nie wiem musze pomyslec. Tesciowa ma fajna bo z taka guma ze dokladnie zbiera wszystko i u niej przy psie tym bardziej sie sprawdza.

Sprite mop spoko, ale ja musze miec plaskiego. Nienawidze tych okraglych :-P

Sprite, mam tego mopa, co koleżanka zachwala i powiem Ci, że wg mnie d.upy nie urywa.
Jakoś większej różnicy nie widzę między tym a płaskim, co jest dla mnie na duży plus to to,że nie muszę nawet dotykać wody w której płuczę mopa, nie muszę się schylać i to że parę ruchów i mam go super odciśniętego.
Nie zauważyłam, żeby lepiej ścierał niż zwykły, może tylko tyle, że można go "złamać" na końcu kija i przez to łatwiej się dostać w jakieś zakamarki.

reklama
to ja bez odkurzacza życia sobie nie wyobrażam,mam nawet 2 jeden na dole ,drugi na górze :-)nie cierpie zamiatać
a mop mam płaski,pod każda komodę mi wlezie :-ptyle,ze trzeba jak piszecie ręce w wodzie moczyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry