• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

To moja biedna jednak uczciwa. A ja tak na nia klnelam przez te proszki i plyny ;-)

Komoda stoi. Kupiłam w końcu ta, ktora mi doradzalyscie. Biala za 219 zl i jest super. I pokój tez wygląda fajnie. Nie zageacil sie po przemeblowaniu, wiec jestem zadowolona. Dzieki :)

reklama
No właśnie przeważnie dotyczy to takiej "drobnicy", bo wiadomo, że jak akcja na ciuchy czy zabawki to przychodzą dostawy w danym dniu, ale żarcie czy kosmetyki to przyślą wcześniej, na kasie nabija się niższa cena i ludzie wykupują, a później idziesz w dniu obowiązywania oferty i zastajesz pustą półkę :baffled:

przyszły mi te biustonosze,są całkiem niezłe jak za 18 zł,tz. normalne ;-):-) może ciut mniejsze mogłam wziąć w obwodzie
i jak szybko przyszły wczoraj o 10 kupiłam i juz mam :-)

Dobra jeden wątek nadrobilam
:-D

A na się chwale mam już fotelik i pasuje na mój wózek tadam! Nina przetestowala :-D

Załączniki

• 1415899905789.jpg
    1415899905789.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 1415899931452.jpg
    1415899931452.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 63
Pani Gadżet to właśnie ta Ibisz, Ja tam nic do niej nie mam, jest taka specyficzna.
Suszarkę z Viledy też pokazywała dokładnie viva dry max.
I jeszcze termometr taki bezdotykowy ale firmę zapomniałam.
Ta suszarka ma tak, że można podnieść te środkowe ramiona i można wieszać dłuższe ubrania, ale za tyle kasy to bym w życiu jej nie kupiła.

Femme- ale już Twoja "dzidzia" urosła ;)

A u nas na wsi.... :D a tak serio, laska otworzyła sklep z proszkami, płynami, słodyczami itp.z Niemiec i chwale ją za każdym razem. Zawsze kupowalam w Międzyrzeczu a teraz mam pod nosem. Jakość tej samej rzeczy miedzy PL a Niemcami bez porównania i niby ta sama firma??? Poza tym cenowo wychodzi taniej to z Niemiec. Ja np.uwielbiam płyn do płukania Softlan niebieski, ciuchy długo pachą. Poza tym laska jest tak fajna, że jak nie mam siły się ruszyć to zakupy przywozi mi do domu :D

Laski chciałam wam odpisać jak siedziałam u lekarza, napisałam post i mi go nie dodało a więc piszę, to jest ta apteka:

Apteka internetowa Łódź – Apteka Melissa

Agulqa niestety nie można w inie odebrać bo to apteka z łodzi ale ja za wysyłkę pobraniową 5 zł płacę. No i te termometry co ci o nich pisałam będą w przyszłym tyg dopiero bo już im wszytskie zeszły.... Więc ja we wtorek znów jadę do tej apteki :angry: Ale babka dała mi karteczkę , że bez kolejki mam po niego już wejść bo tam to jest masakra zawsze....

Przewijak mam (tzn na razie komodę a przewijak muszę dokupić) a wanienkę osobno dokupuję ze stelażem. W sumie nie wiem gdzie ją będę trzymać... No ale trzeba Tygrysia gdzieś kąpać :-D

Ja jutro jeszcze jadę robić zapas lovelli na razie mam 2 płyny do białego, 2 do koloru, jeden odplamiacz i jeden płyn do pułkania. Porobie zapasy i pochowam w piwnicy :-D :-D:-D

Femme no Nina prawie się mieści ;)

Jezyk no moi rodzice też zawsze kupowali rzeczy z niemieć do prania i ja zawsze myślałam że oni se wkrecaja z tym ze ta sama firma a w Pl badziew a z nimiec dobre. O dopiero jak sama zaczęłam prac, sprzątać itp to zauważyłam że to prawda!
Super ze ci dowozi :)

reklama
jezyk, tez lubie ten płyn do płukania :tak:

Mommy, ale szalejesz z ta Lovelą :-D

udało się! znalazłam chyba najtańszy sklep z fotelikami (bo ja muszę teraz dwa kupić). w końcu koniec poszukiwań.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry