• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka12 chyba tak....skleroza nie boli:) dzięki.
Agulaq mój się dziwił jak pranie schło skąd mamy tyle rzeczy, ale mu powiedziałam, że tak to jest jak się chodzi na zakupy i nie zwraca uwagi co się kupuje:) ale ogólnie o 1/4 tez nie wie. Bo czasem zamawiam coś z internetu. Ale wczoraj np przyszła mi taka moskitiera-baldachim nad lozeczko i no chcąc nie chcąc musiał się dowiedzieć teraz bo ktoś musi ją powiesić;)

Bada o widzę, że Antek ćwiczy jak moja Domi. Wchodzi do pokoju młodszej siostry z lalką i testuje wszystko, po kilka razy dziennie. Lalka w leżaczku, kołysce, na przewijaku, w gondoli... przykrywa ją pieluchą tetrową, każe przebierać, bo sama jeszcze nie umie. Akurat takie malutkie ubranka zostawiłam dla lalki, bo dostałam od kogoś używane w rozmiarze dla wcześniaka (mam nadzieję, że nie będzie trzeba nigdy wykorzystać).

Agulaq my też mamy wspólna, ale To rzadko zagląda na konto. O większych rzeczach oczywiście wie, typu pościel itp ale czasem idę gdzieś na zakupy sama widzę jakieś fajne pajacyki to kupuje i mu po prostu zapominam powiedzieć;)

wiecie, że ten kurier nie przyjechał?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na statusie przesyłki jest w doręczeniu. o godz. 11 wydane kurierowi. co za baran. i dlatego kocham PACZKOMATY!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Żelka, joolz;-). poszalałaś z zakupami :-D:-D:-D

Laski, ten sprzedawca rp_77 ma wszytsko ok, ale pieluch nie radze u niego brać. masakryczne tetrówki! to się bardziej na szaliki nadaje. takie wąskie! porażka.
i jak lubię prasować, tak to mnie dziś wykończyło: WP_20141204_001.jpg
te na samej górze są właśnie od rp_77. niezła różnica w rozmiarze :/

Załączniki

• WP_20141204_001.jpg
    WP_20141204_001.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry