• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jak tetra nie do wielorazowania to niby jeden kij. Ale fakt, są różne rozmiary, trzeba czytać i grubość też różna.

Ja dziś kupiłam małą torbę, ciekawe czy zmieszczę w nią co mam zmieścić.... :O bo ostatnio miałam większą i było na styk heh

Dziewczyny mam dylemat, może pomożecie, który kolor dla chłopca ładniejszy..
6329kolor_03.jpg6329kolor_10.jpg
Mój A mi nie pomoże, bo ja mam wybrać.. no i sama nie wiem.

Załączniki

• 6329kolor_03.jpg
    6329kolor_03.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 6329kolor_10.jpg
    6329kolor_10.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
szprite :D tez myślałam o joolzie, ale chyba jednak zostanie bugabuga nie ma co kombinować. A co do tetr to szczerze ja przy młodym to miałam różne rozmiary, w sumie te małe były dla mnie najporęczniejsze, cośt am chyba z nich zostało jeszcze ... muszę popatrzeć :P szaleństwo zakupowe mnie dopada jak nic ... ale mobilizujecie mnie może coś jutro na alledrogo pozamawiam, pościel jakąś kocyki czy coś :P :cool2:

a aaaaa Jenn ja bym wybrała pierwszy czyli granat z beżem i czerwienią.
Ja wiem że czarne/szare wózki są eleganckie praktyczne, pasują do nich wszystkie dodatki ... i o losie (słyszałam o takich sytuacjach) nie trzeba dobierać swojej i dziecka garderoby, tak aby niegryzła się z kolorem wózka, Ale jednak jakiś kolor w tapicerce dodaje życia temu wózkowi i wygląda tak bardziej dziecięco ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry