• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi super to wygląda, zastanawiam się czy dostanę takie coś w ikei bo ja mam przewijak taka deska nakładana na lozeczko, ale taka półka bardziej praktyczna mi się wydaje.

Jenn jaki kolor wybrałaś? Bo ja to owszem świerzak jestem i sklerotyk przy okazji.....

reklama
Doggi miałam taki przewijak przy pierwszym bobasie, bardzo fajnie się sprawdził. Tym razem będzie regał z doczepianym przewijakiem, który sie później dementuje.
Dagi w ikea kupisz takie cos jak ma Doggi.

Załączniki

• 1418245057220.jpg
    1418245057220.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 68
Elutka, fajny ten przewijak, później może służyć jako taki regał. spoko.

nie napisałam Wam wczoraj, że chyba jakiś dzień dobroci był, bo:
1. pani kasjerka w h&m poprosiła mnie z końca kolejki do przodu (sama od siebie-zawołała "panią z brzuszkiem poproszę")
2. pani kasjerka w rossmannie otwierała drugą kasę i również sama od siebie zawołała mnie z otwartej już kasy do tej nowej jako pierwszą klientkę.

:szok::szok::szok: byłam w szoku.

za to dla równowagi, dziś pan - cham, stary cap, pieprzony jełop spod budki z piwem - perfidnie wepchał mi się do kasy w biedronce, widząc mój ogromny brzuch. sam miał koszyk calutki zapakowany i dopiero zaczął wykładać na taśme swoje graty (a kasjerka była świeża-nic nie robiła), to zamiast mnie przepuścić, bo ja tylko 3 rzeczy miałam, to nie! CIUL! już miałam mu cos powiedzieć, ale druga kasjerka przyszła i wyszłam stamtąd :no::no::no::no::no:

reklama
Sprite dokładnie :-) dementuje się to wystające i jest zwykły regał :-)
Co za ciul...bezczelny, dobrze że reszta była miła. Mnie też dzisiaj pani w aptece puscila przed siebie w kolejce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry