• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A mnie właśnie ludzie wkur**** bo co fakt komunikacja miejska się nie poruszam żeby ktoś mi musiał miejsca ustępować, ale dziś leżałam po sklepie i baba normalnie na mnie wlazla a jak jej zwróciłam uwagę to jeszcze się obruszyla jedzą stara....w ogóle ludzie mnie drażnią tu.

reklama
Doggi suoer wozio, super przewijak i Olka tez ;-)

Sprite to ja dla odmiany ostatnio w kauglandzie podeszlam do kasy pierwszenstwa stalam i patrzylam na reakcje
Wszyscy ludzie glowa w druga strona a pani kasjerka jak mnie zobaczyla to strasznie zajela sie kasowaniem i unikala kontakti wzrokowego mimo ze ewidentnie mnie widziala...
No ale coz, bywa i tak :-P

Doggi super wóz, popularny wśród naszych mamusiek się zrobił ;-) Ja jeszcze z kolorem się waham, a zamawiam przed świętami ;-)
Wystarczy jeden dzień poza domem spędzić, a nie ma możliwości nadrobienia forumowej lektury :-D

A do mnie dojechał wczoraj rożek śliczny w żyrafki :-)

Elutka super przewijak, jak bym miała więcej miejsca to pewnie też chciałabym podobny, bo jednak jest bardzo wygodny. Wszystko masz pod ręką i nigdzie się za bardzo schylać nie musisz.

Etap kupowanie trochę mi minął na szczęście, więc staram się już nie szaleć. Chyba wszystko co potrzeba już jest. Jeszcze tylko kwestia wanienki/wiadra do kąpieli.. Kusi mnie to wiaderko, bo faktycznie malutko miejsca zajmuje, jednak z drugiej strony czy będzie mi się wygodnie małego w nim myło hmm..

To mnie wiaderko przeraża, wiem ze niby dobre jest ale dla mnie wrzucić dziecko, noworodka do wiadra jest straszne, zaraz mam chore skojarzenia z ta matka co topila dzieci w beczce na ogrodzie.

reklama
Jenn moja kolezanka miala to wiaderko i wszystko byloby ok ale malutka miala zaburzenia napiecia miesniowego (to dosc czeste u dzieci) no i nie mogli jej w nim kapac. Ja wole wanienke, jakos mi wygodniej. Poza tym to wiaderko na krotko starcza bo sie bobas pozniej nie miesci raczej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry