• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
No tak, ale dziewczynki są grzeczne, a chłopaki to tu, to tam hihi :-P

A tak serio to chłopaki też są spoko.
Ja bym mojego Tymka za nic na dziewczynkę nie zamieniła ;-) (chociaż przy nim celowalismy w Blanke)

No ola postawiła bratu bardzo wysoko poprzeczkę. Bo to było złote dziecko i nadal jest w sumie tylko trochę zbyt szalone ;) ale ona po mamusi taka ruchliwa ;)

Doggi to u mnie Nikola dawała popalić, a Tymko takie właśnie złote dziecko było.
Spał i srał tylko :-P
Zapomniałam co to kolki itp hihi.
Teraz też jest kochany chociaż lobuz z niego :-)

To ja przy oli tak naprawdę nie poznałam co to znaczy mieć noworodka, kolki, zaropiale oczka, zatkany nosek, problem z jedzeniem, bolesne ząbkowanie, wstawanie w nocy do dziecka... Ja nie wiem co to jest!
Dlatego teraz czuję Sue jak pierworódka bo ja połowy rzeczy nie doświadczyłam

Doggi może Tobie dzieci wynagradzają trudy ciąży :tak: Ja za to w ciążach super duper a później prze.srane hehe, no... zobaczymy jak bedzie tym razem ale nastawiam się na bycie zombie przez najblizsze pol roku :nerd: jak cos wolę się rozczarować i być miło zaskoczona :P

reklama
Ja na zapasy mleka nawet przygotowana nie jestem, może dlatego, że nie mam też ciśnienia na karmienie piersią. Woreczków brak... może jakieś zakupie co by było w razie W jak się jednak przydadzą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry