• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa, ja kupiłam dziś Fischer Price Rainforest, jedyne co na razie mogę o niej powiedzieć to ma ładne delikatne melodie i fajne odgłosy natury i jest solidnie zrobiona.
[h=1][/h]

Goferek mi odpowiada :-)
Co prawda nie ma.wibracji, ale plozy można blokować więc później może robić za krzesełko, oparcie się rozkłada, nie jest całkiem na płasko tylko pod takim lekkim skosem, ale Lila spokojnie sobie na nim urzeduje :-)

Goferek- kurcze nie wiem jak wstawiać linki przez telefon, ale jak Ci się nie spieszy to jutro wstawie przez laptopa. Mój ma wibracje bo na tym nam zależało i melodyjke. Rozkłada się na 3 poziomy ale potem nie zrobisz z niego fotelika. Przy Cypku taki mieliśmy pizyczony i niestety u nas się nie sprawdził. Nie chciał potem w nim siedzieć.

Ja też mam Rainforest Fisher Price-mnie sie podpba,Jagoda zaintwresowana najbardziej odgłosami lasu deszczowego.do usypiania z kolei najbardziej jej pasuje taki zwykły pluszowy króliczeknz pozytywką naciąganą sznurkiem.już kilka razy przy tym zasnę£a w ciągu dnia.

Dzwoniła dziś przyszła chrzestna Natalki, że chce kupić nam coś praktycznego dla małej i pomyślałam o nosidle ergonomicznym.
Jakie polecacie, bo cena Tuli jest kosmiczna niestety.
Zna któraś nosidło Womar?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry