reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Widzę że już parę osób kupiło chustę CARRYCOT INFANT. Ja tez w piątek zamówiłam (kolor RED, taki jak SAMI zdaje się), mam nadzieję że szybko przyślą...:-)
activepl22.jpg

Anetka - tak ja zamówiłam kolorek red i szybko przysłali ale niestety mój synuś nie jest zadowlony z tej chusty i sobie teraz leży - może kiedyś się przyda:confused:
Może mu jest w iej za gorąco albo to że nie widzi co się dzieje do okoła bo on już lubi się porozglądac a chusta mu to ogranicza.
Wogóle to ta chusta wydawała mi się troszke bardziej poręczniejsza...
Jeszcze popróbuje może polubi a jak nie to trudno...:baffled: kolejny zbędny wydatek no ale trudno

Wiki ty tez zamawiałaś tą chuste - co ty o niej myślisz - maluszek lubi w niej byc noszony:confused:

Uuuuuuu SAMI no to fatalnie :-(Zobaczymy.....moze akurat moj Kuba bedzie chcial byc w tym noszony......:confused:mam nadzieje.

MONA - my mamy bujany lezaczek, co prawda inny niz pokazalas, ale funkcjonalnosc taka sama. I moj Kuba bardzo lubi w nim lezec, czasami nawet zasypia w nim :-)

Dzisiaj dostałam tą chustę...I wiecie co? Nakarmilam małego chciałam sprawdzic jak on na nią zareaguję.....No i w ogole przetestowac jak go w tym ułożyć, jak to założyc\ itd......No więc umieściłam go w tej chuście a on od razu zasnął :szok:...... 150 razy poprawiałam i tą chustę i jego ułożenie w niej, bo ciągle mi się wydawało, że to jakoś nie tak, a on w ogóle nie reagował na to co robię tylko spał......No to zdjęłam chustę, położyłam go, poluzowałam tę sznureczki żeby nie był taki zawinięty w nią.....i on tak śpi już 2 godziny....:-D:-D:-D
Mam nadzieję że zawsze bedzie taki zadowolony....:-)

A moj Julek nie chce lezec w tej torbie :no:i wogole jest ona jakas za duza i nie podoba mi sie :no:

a co do bujaczka to zamowilam dzisiaj podobny na EBAÝu ale z grajaca muzyka bo slyszalam ze dzieci chetnie w nim leza :tak:

reklama
witam:)

Mona2903 ja mam dokladnie ten sam lezaczek:) u nas sprawdza sie rewelacyjjnie:-) mala uwielbia w nim lezec.. jedyne co narazie sie nie przydaje to ten palak z zabawkami:) mala spojrzy na niego ale niezbyt sie interesuje:) wiec narazie uzywamy go jako poprostu lezaczka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry