reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
odlew stopy fajna sprawa madzialenno, ale ja nie widzialam jeszcze nic takiego...:dry:
a nie widzialam ten odcisk w plastelinie zdje sie...

a moja corcia na macie edu wyglada tak:

Madziallenka - ja chce kupic odlew. Juz myslalam o tym przed porodem. One sa dostepne w sklepach Swiat dziecka, jak chcesz zobaczyc na zywo.
M_ktosiu fajna mata, no i corcia oczywiscie. :-)

hej.
Co do karuzeli to się zgadzam z Anetą, lepsze sa plastkowe ze wzgledu na osiadający kurz. My mamy plastikowa już od samego początku i co jakis czas ją włączaliśmy małemu ale oczywiście reakcji nie było żadnej, a tu któregoś razu, zapuszczam muzyczkę, karuzela sie kręci, a Patryś jak zaczarowany sie w nią wpatruje, cieszyłam sie okrutnie mocno, że mój synuś takie postępy robi w rozwoju:-):-D:laugh2:
Jesli chodzi o odlewy to widziałam coś takiego ale jakos nie zastanawiałam sie nad kupnem.

Wczoraj zamówiłam ten leżaczek-bujaczek z wibracjami co to kiedyś Wam pokazywałam o pytałam o opinię. Powinnam po weekendzie dostac. Ciekawie czy się sprawdzi, mam nadzieje, że tak:tak:

Mona2903 koniecznie daj znac. My mamy dostac lezaczek-bujaczek w prezencie. Ktos tam polecal lezaczek firmy Adbor, ktoras cos slyszalam o niej?
Ja tez myslalam o fischer price'ie.

reklama
My nie posiadamy niestety ani leazaczka ani maty edukacyjnej i zamierzamy w najblizszym czasie zaopatrzyc sie przede wszystkim i w pierwszej kolejnosci w lezaczek. Mala jest ciekawa wszystkiego i w pozycji lezacej coraz mniej chetnie pozostaje a taki lezaczek w super sprawa :tak:.

Co do karuzelki to mamy dwie. Jedna od mojej mamy a druga od M brata i jego dziewczyny. Obie plastikowe. No i co tu zrobic z dwiema?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry