reklama

zakupki dla naszych maleństw

Tak jak obiecałam pisze jakie wrazenia z lezaczka-bujaczka który przyszedł do nas wczoraj.
Więc jest nieżle Patryś zadowolony bo mama go buja + dupka sama wibruje+zabawki sie hustaja.
fajne jest to, ze mogę go tera po cały mieszkaniu nosic i miec na oku i pod ręką. w foteliky samochodowym było to nie wygodne bo on sie tam meczył przez niewygodna pozycję, a w leżaczku ma aż trzy do wyboru:-)
Załączam zdjęcia, na dwóch pierwszych Patryś ma nie wyrazną minę, myślelismy, że mu się nie podoba, a on po prostu kupkę robił:-D pózniej już było lepiej.

Zobacz załącznik 41869
Zobacz załącznik 41871
Zobacz załącznik 41872

reklama
mona bardzo fajny, i ladne kolorki :tak:

a ja chcialam sie wam pochwalic jaka mala dostala przesliczna sukienke, jest z takiej szlachetnej bawelny, taka delikatna z dotyku, i te wzorki hawtowane,,,
caly problem w tym ze za duza, siega jej do kostek... i nie wiem czy zdaze jej ja ubrac tego lata, a jak sie przeprowadze do korei to juz bede miala normalnie jesien tak jak wy,, szkoda by bylo bo sukieniusia jak dla ksiezniczki,,, a i czapeczka jeszcze calkiem wielka,,, jakby co to tak sobie mysle ze moze w grudniu jak jade na swieta do rodziny w australii to u nich beda upaly i sie przyda, oby wtedy z kolei nie byla za mala, bo szkoda :rofl2:

Mona2903 wlasnie zostalismy posiadaczami lezaczka takiego jak ty masz.
Ja nie zaczepilam zabawek bo mam wrazenie, ze jak sie buja lezaczek to te zabawki prawie ze synkowi w twarz leca - a to chyba nie mozebyc za fajne.
A u ciebie jak jest?

M_ktosiu sukieneczka wyglada slicznie. dzieciaczki szybka rosna, moze jednka zdazysz ubrac ja Nelci jeszcze w malezji, oby...

Ooo:happy: monka zamówiłam sobie na allegro identiko leżaczek bujaczek. Tzn nie sobie tylko Oli;-)fajniutki jest, nie? Dopiero dzisiaj zamówiłam więc pewnie przyjdzie mi za parę dni to też wrzucę fotki Oli w leżaczku:laugh2:

ARWENKA no fajniutki:happy:
NICZKA troszke i przeszkadzją szczególnie ta grająca ale ja zastąpiłam je innymi zabawkami bo Patryś lubi się przyglądac na takie bujające rzeczy.
M KTOSIA sliczna sukienusia.

A co do tych lezaczków to uwazajcie bo o siedzisko farbuje i jak dzici tra nóżkami to pózniej całe skarpetki są niebieskie-to jedyny defrkt tych lezaczków.

Mona2903 dzieki
Sami ja mam elektroniczny z gietka koncowka. testowalam juz 3 krotnie. Podobno najlepszy jest do ucha, Koelzanka mowila, ze wlasnie jak ich malenstwo jest chore i np. w nocy trzeba skontrolowac temp. to lepiej w uchu iz rozbierac dziecie w pieluszki itd zeby w pupci sprawdzic.

Sami my mamy taki jak Niczka czyli elektroniczny i powiem ze mi odpowiada a mialam okazje (niestety) kilka razy ostatnio wyprobowac. Mierzy sie tez dosc szybko. Te do ucha z tego co sie zorientowalam to sa drogie ale nie da sie ukryc ze napewno lepsze :tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry