reklama

zakupki dla naszych maleństw

ten do ucha jest najlepszy to fajkt, mialam 1 ale niestety nie zabralam ze soba do KL,
ostatnio kupilam ten na czolko w mothercare i pokazuje w sumie szybko ale mie ma odpowiedniej skali, to jest bez sensu, sa tylko cale wartosci 36.37.38.39.....stopni a nie ma dziesietnych.... :no: wiec malej wyszko 38 :szok: a pewnie miala 37 z groszami, olewam ten termometr wiec, 20 zl poszlo w bloto :wściekła/y:

reklama
Ja mam taki termometr jak NICZKA i KASIA - elektroniczny z miękką końcówką. Temperaturę mierzy dobrze.....i jeszcze sprawdził się jak mały miał problemy z kupką :-p

Dziewczyny czy któraś z Was kupowała lub miała od czynienia z taki łóżeczkiem turystycznym?? Są takie które mają 2 poziomy i przwijaczek, ale wydają mi się mało stabilne... A muszę zakupić, bo będziemy troszkę podróżować w góry i tam pewnie by sobie stało, bo mała szybko z gondolki wyrasta. A później można jako kojec wykorzystać, służy podobno do 3 latek!
O tu jest takie co mi się spodobało: Łóżeczko DREAM NEW 07' kojec Baby Design MAX (204027071) - Aukcje internetowe Allegro

A co do wózków spacerowych, bo będziemy się niebawem przymierzać, to czy macie jakieś doświadczenia z Graco lub Quinny Buzz?? Co byście poleciły wogóle?
Lecę jeszcze na te wątki ogólne poszukam jakiś opinii...

a ja muszę kupić dla synka pojemnik na zabawki....dostał od cioci ze stanów sporo zabawek i nie mam gdzie tego gromadzić, a Maciej jeszcze za mały by się tym wszystkim bawić:-)

reklama
Madziallenko ja mam lozko turystyczne. Firmy BeeBee. Ono wbrew pozorom jest bardzo ciezkie i stabilne. U mnie przewijak jest miekki, mysle, ze ten twoj bylby o wiele lepszy. Jak chcesz cos jeszcze wiedziec to pytaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry