• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Monika fajne i nawet cena znosna!
ja wczoraj znowu odkupilam od takiej kobitki troszke ciuszkow dla Emilci:-) sliczna spodniczke i bluze och jak sie ciesze zrobie fotki moze jutro:tak:

reklama
Dzisiaj dostałam zamówioną na allegro parasolke do wózka bo niemiałam już nie bede musiała wieszac na butke piluchy tetrowej żeby małego słonko nie raziło. :-)

A my z M i Martyna w niedziele odwiedzilismy centrum handlowe i zrobilismy male zakupki: moskitiere do wozka, zabawka dla malej, smoczki do butelek i nowe butelki Aventu (i musze powiedziec ze Martynie sie spodobaly).

Ja jestem wierna PAMPERSOM - i nie mam zamiaru zmieniać. Ostatnio kupilismy rozmiar 3 i jestem bardzo zadowolona, bo 2 czasem w nocy przeciekły, te boczki jakies taki krótkie, nie umialam juz porządnie pozakładać....:-D

tylko,że w pampersach nie podoba mi się to,że nie mają ściągacza na pleckach i mi kupa górą uciekała jak mały se ulżył:rofl2:
z rosmana mają ściągach i są wporzo a happy mają długoe falbanki przy nóżkach... też fajnie ... bo bokiem też czasami ucieka...

Hana ja też czasami kupuje te z rossmana takie bordowe i jak dla mnie są ok maja właśnie taki ściągacz na pleckach i jeszcze raz kupiłam z happy ale takie sobie są ale u nas zarówno przy pampersach jaki i innych piluszkach często siki wyciekają - niewiem jak to się dzieje ale często mały ma plecki mokre i ubranka szczególnie na prawej stronie niewiem dlaczego tak się dzieje :happy2:ale kupka raz nam się zdarzyło że przeciekła i to do nogawki z pajaca :-p

My dalej jedziemy z Pamersami ale moze to jest mysl zeby wyprobowac cos nowego. Kiedys kupilismy takie biedronkowe Dada ale jesli chodzi o kaske to wyszlo prawie tak jak z Pampersami wiec pozostalismy przy nich. Jednak moze teraz Rossman? Albo Happy? Wogole musze sie w tych wszelkich pieluchach zorientowac. A kupki i siczki to nam nigdy nie przeciekaly.

reklama
Ja uzywalam pampersow, huggisow i ostatnio happy. Wlasnie happy mi sie podobaja z powodu wiekszych falbanek. Rossmana nie mam w poblizu, ale tez slyszalam o tych bordowych, ze dobro podobno sa.
Sami co do wyciekajacych siuskow to mi ktos powiedzial (polozna jakas chyba), zeby u chlopcow zawsze ukladac siusiaczka dokladnie w dol jak sie zaklada pieluszke. Sprobuj. U nas pomoglo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry