• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
my tez pampersy teraz 3 z tych zielonych ale wolalam 3 z zoltych to te dla malych dzieciaczkow bo lepiej wsiakaly zadka kupke a w tych zielonych kupcia jest cala na pieluszce i duuuuzo na pupie:tak:ale te zolte ciasne sie zrobily i trzeba bylo zmienic:tak: inne probowalam ale cenowo tak samo wiec pampersy wygraly, a kupka nie raz wyszla na ubranko:szok::-D
dzisiak kupilismy parasolke do wozka

A my używamu Haggisów, właśnie ze względu na ściągacz z tyłu i to, że są naprawdę mięciutkie... Tylko nie classic, bo te twarde i bez gumeczki z tyłu, aż szeleszczą....Brrr....:szok:

Ostatnio kupiliśmy z M u nas w sklepie taka oto zabaweczke synkowi (na allegro są trochę tańsze ale zauważyłam po fakcie).
Ten piesek jest poprostu super :tak:

Ten piesek jak się naciśnie np. na rączke to mówi "rączka" są też oklaski, na nóżke "noga" itp. piosenki też krótkie śpiewa typu rymowanki i też alfabet i liczy do 10. Jjak się naciśnie na nosek to "nosek" mówi albo "apsik" fajne to jest - narazie to ja mam chyba największy ubaw :-D ach i jeszcze czasami jak się naciśnie na brzuszek to mówi "łaskoczesz hihi" no i też mówi "przytul mnie" albo "kocham cię" :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry