• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Dzięki Niczko za opinię!
Wiesz co a jek dzidzia leży na tym wyższym poziomie to nie zapada się pod nią, czy jest równo i płasko?
Bo ja mam wrażenie że to jest tak jak by leżała na naciągniętym materiale pokrytym cieniutkim materacykiem....:confused:

reklama
Tam jest taka sztywna podkladka ktora sie rozklada. Normalnie to sie jeszcze dokupuje specjalny materac, ale ja go nie mam. Narazie skladam grubszy koc na pol i na tym rozkladam pieluche flanelowa i tyle.

a to mój dzisiejszy nabytek... jak już pisałam zakupiony w smyku za jedyne 69zl... mamusiom,które jeszcze nie nabyły a się zastanawiają nad kupnem za 200 zl polecam;-):rofl2:

hana no fajna fajna,ladne kolory:tak:ja jutro sie wybiram na zakupki bo lozeczko turyszyczne musze kupic M twierdzi ze strata kasy bo Emilka nie bedzie w nim spala no ale ja mysle ze potrzebuje miec swoje miejsce ( my do moich rodzicow do Polski na 2 miesiace jedziemy)a jak wasze maluszki w obcym mejscu sie zachowywaly?

Patrys to w nowych miejscach zawsze oczy jak pięc złotych i obserwuje wszystko dookoła, a pózniej wyczerpnay wrażeniami zasypia:tak:
Co do łóżeczka turystycznego to też nosze się z zamiarem kupna bo dosyc czesto jeżdzimy do moich rodziców i zawsze na weekend lub dłużej i ona tam kompletnie nie ma gdzie spac, tylko tak przenoszony jest z jednego łożka na drugie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry