• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Hana włąśnie przeglądam ten wątek wstecz bo wciąż nadrabiam zaległości i normalnie dostałyśmy ostatnio od mojej siostry identyczną matę edukacyjną ze smyka. Jest świetna, również jestem zadowolona. Polecam bo ma róże ciekawe elementy nie tylko wiszące ale i leżąc na brzuszku dziecko może się na niej zająć. Ma na macie piszczałki i szeleszczące elementy i kudłatą owieczkę. Wszystkie wiszące zabawki mają grzechotki a jedna piszczałkę. Ekstra. Olka to się po niej turla i wije. Zaczęłą się na tej macie przekręcać z plecków na brzuszek:tak:

Dziewczynki czy rozglądacie się już za większymi fotelikami samochodowymi? Trochę czasu jeszcze jest, ale ja się juz powoli zaczynam rozglądać. Moze macie juz jakies typy?

my myslimy o RECARO jesli sie nie myle, one sa bardzo solidne a jednoczesnie nie klamotne,
narazie od dwoch tygodni jezdzimy bez fotelika bo jest w drodze z kuala lumpur i ja mala trzymam wtedy w nosidelku a sama sie zapinam pasem i tez nie jest zle...

ciesze sie bo wczoraj weszlam niechcaco do takiego malutkiego zapyzialego sklepiku a tam sa poprzeceniane koncowki serii z roznych sklepow, i same rzeczy dla dzieci,ciuszki, tyko ze trzeba trafic w rozmiar bo wszystko po 1 sztuce, zabawki, i ogolnie maternity- kupilam wiec spioszki z disneya z tygryskiem od kubusia puchatka, wkladki do stanika i grzechotke bajerancka, nelce sie fajnie oczki az zaswiecily jak jej ja zapodalam :happy2:

M_ktosiu czyli juz znalazlas miejsce zakupowe. Bardzo dobrze. Nelcia bedzie w samych markowych chodzic teraz :tak:

Co do zakupow to ja sie zastanawialam nad krzeselkiem, takim do karmienia. Sporo osob na forach poleca taki plastikowy z Ikei. Ostatnio znajoma tez go bardzo zachwalala. Wiec chyba ten wlasnie kupie.

reklama
ja myślałam o takim drewnianym co się rozkłada później na krzesełko i stoliczek... i właśnie chcę na dniach popatrzeć bo teściowa powiedziała,zebym coś na chrzciny małemu wybrała oprócz pamiątki... więc pomyślałam o krzesełku
a u nas nie ma ikei....... i bardzo żałuję:-( a macie jakąś fotke tego z ikei?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry